Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ο χαμογελαστός κυρ-Βασίλης δεν είναι πλέον μαζί μας

 

Ένα γνωστό πρόσωπο της Κατερίνης, που  στα τραπέζια του  στο  εστιατόριο  «ΟΛΥΜΠΟΣ»   φιλοξένησε  όλους   σχεδόν τους  Κατερινιώτες  έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα.

Super League 2 - Πάει για αναβολή η πρεμιέρα

 Δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 17/10 - Προσφυγή ομάδων στο Διαιτητικό κατά της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών

Ασημένιο μετάλλιο και πρόκριση στους Βαλκανικούς για Σκαμπαρδώνη και Σεϊταρίδου των Ολύμπιων Κατερίνης

 Δύο δεύτερες θέσεις για τις κυρίες των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης Σκαμπαρδώνη Θεοφανία και Σεΐταριδου Έλλη - Άννα  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παν κορασίδων που έγινε την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζεφυρίου.

Τρείς νέες προσθέσεις στο ρόστερ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου

 Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Φερνάντο Κόλα, Σταυρίδη Χαράλαμπο τερματοφύλακας (απο ΑΕΠ Κοζάνης) και Σιμιστήρα Βαγγέλη από Ασπρόπυργο.

Να καταθέσουν αίτηση στον Δήμο Κατερίνης, καλούνται όσοι υπέστησαν ζημιές, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Κατερίνης στις 11 Οκτωβρίου 2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι αιτήσεις αφορούν:

Α. Στην χορήγηση επιδόματος ΠΡΩΤΩΝ ΒΙΟΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, σε όσους περιέρχονται σε κατάσταση ανάγκης συνέπεια των πλημμυρών της 11ης Οκτωβρίου 2021 και συγκεκριμένα:

Δήμος Κατερίνης: Επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων

Στο παραλιακό μέτωπο και κυρίως στην Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή, εντοπίζονται τα προβλήματα, τα οποία προκάλεσαν αργά τη νύχτα ισχυρές βροχοπτώσεις στον Δήμο Κατερίνης.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (11/10)

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου

Τα σημεία των δωρεάν rapid test σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στην Πιερία

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) βρίσκονται σε 173 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια (δες αναλυτικά τη λίστα ΕΔΩ), όπου πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης - Χάλκινο μετάλλιο και πρόκριση για τους Βαλκανικούς και Μεσογειακούς αγώνες για την Ιωάννα Ξενίδου

Αρχέλαος Παλαιστικό Τμήμα  - Χάλκινο μετάλλιο η Πανκορασίδα του Αρχελάου Κατερίνης Ιωάννα Ξενίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη στο Ζεφύρι Αττικής.