Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Εθνικό Σοχού

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες με την έντονη και συνεχή βροχόπτωση, επιβάρυνε μεταξύ άλλων και τα γήπεδα της περιοχής, με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο για το Σάββατο (9/10) φιλικό του Πιερικού με την ομάδα του Εθνικού Σοχού.

Αγιασμός Ακαδημιών Γ.Α.Σ Σβορώνου!

 

Ο ετήσιος Αγιασμός της Ακαδημίας του Γ.Α.Σ Σβορώνου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (6/10) στο Δημοτικό Στάδιο Σβορώνου "Λ.Ξανθόπουλος".

Κινητή μονάδα για εμβολιασμό σε Καλλιθέα και Κορινό

 ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στην Καλλιθέα & στον Κορινό

«Katerini Food Festival / City Park» - #KFF2021

ΜΕΓΑΣΧΟΡΗΓΟΣ: PEPSI COLA

Το πιο γευστικό και απολαυστικό φεστιβάλ, για όλες τις ηλικίες, έρχεται στην Κατερίνη. 

Με μεγάλη συμμετοχή εκθετών, χορηγών επικοινωνίας, και συνεργατών στη διοργάνωση παράλληλων δράσεων, το φεστιβάλ φαγητού «KateriniFoodFestival /CityPark», ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 12:00 – 00:00. 

SL2: Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των αγωνιστικών

 Εγιναν γνωστές οι ημερομηνίες των αγωνιστικών της Super League 2 2021-22. 

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 

Ελεύθερος από την ομάδα του ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ U19 ο Χαλκίδης Φώτης

Οι άνθρωποι της ομάδας του Βόλου τον εμπιστεύτηκαν από την αρχή και του έδωσαν την ευκαιρία και δικαιώθηκαν. Ο ποδοσφαιριστής της Πιερίας εντάχθηκε στην ομάδα του Βόλου στον 2ο γύρο το έτος 2019/20 και αποτέλεσε την μια και μοναδική μεταγραφή της ομάδας.

Σε διαρκή επιχειρησιακή δράση & επιφυλακή ο μηχανισμός του Δήμου Κατερίνης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

- Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρά προβλήματα από τη βροχόπτωση

Σε διαρκή επιχειρησιακή δράση τέθηκε ο μηχανισμός του Δήμου Κατερίνης και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από τις βροχοπτώσεις που πλήττουν την περιοχή μας.

Αναβολή διεξαγωγής των τοπικών Πρωταθλημάτων

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη -δια περιφοράς του λόγου- συνεδρίαση της, αποφάσισε την αναβολή – μετατόπιση της 2ης αγωνιστικής ημέρας των πρωταθλημάτων Α' και Β' κατηγορίας

Τι αλλάζει απο σήμερα τα μεσάνυχτα σε εστίαση και ψυχαγωγία

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσουν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου τα νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους πολίτες σε εστίαση και ψυχαγωγία , τα οποία βάζουν «τέλος» στα lockdown ακόμη και για τις κόκκινες περιοχές. To πιστοποιητικό εμβολιασμού θα αποτελεί «διαβατήριο» για μία σειρά από δραστηριότητες που θα οδηγήσουν σε μεγάλο βαθμό στην επιστροφή στην κανονικότητα.

Νέα αναβολή της κλήρωσης της Γ’ Εθνικής

Τη νέα αναβολή της κλήρωσης της Γ’ Εθνικής αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες στη Super League 2, που επηρεάζουν μοιραία και την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 8/10

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου

Οι υποψήφιοι για τα κομματικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία

Η Νέα Δημοκρατία ανακήρυξε τους υποψηφίους για τα αξιώματα των Προέδρων των Διοικουσών Επιτροπών Εκλογικών Περιφερειών, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ΔΕΕΠ, των Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των ΔΗΜΤΟ και των Συνέδρων για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021.