Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΕΜΥ - Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Φαινομένων

 Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ σε συνέχεια της σχετικής πρόγνωσης του Meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Σύμφωνα με αυτό:

"Κοκκίνισε" η βόρεια Ελλάδα - Στο κόκκινο και η Θεσσαλία

 Συναγερμός έχει σημάνει στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία, καθώς τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού οδηγούν κάθε εβδομάδα νέες περιοχές στο «κόκκινο» και στην επιβολή τοπικών περιοριστικών μέτρων, που περιλαμβάνουν την απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί και απαγόρευση μουσικής στην εστίαση.

ΜΑΓΚΑΣ ο αδειοδοτημένος Πιερικός! Για μια ακόμη φορά οι "ποδοσφαιροπατέρες" της καρπαζιάς λάμωσαν στις ίδιες τους τις ...λάσπες

Ακυρώθηκαν όλες οι μεταγραφές των ομάδων που είχαν ευνοηθεί από την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Η προσφυγή της ΑΕΛ ακύρωσε την απόφαση της ΕΠΟ με αποτέλεσμα πλέον να ισχύσουν τελικά για όλους τα κριτήρια αδειοδότησης και οι περιορισμοί στις μεταγραφές. Αυτό ισχύει και για τις 9 ΠΑΕ που προβιβάστηκαν στην SL2 από την FL.

Στη μνήμη του Γιώργου Καρυπίδη αφιερωμένο το 1ο πρωτάθλημα Παγκρατίου της Ελληνικής Αστυνομίας

 

1ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ <ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ>....

Πιερικός - Θεσπρωτός στην πρεμιέρα της Super League 2 (17/10)

Με τον Θεσπρωτό στην Κατερίνη ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Πιερικός στον βόρειο όμιλο της Super League 2. Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων για την 1η αγωνιστική στους δυο ομίλους.

 Βόρειος όμιλος 

1η αγωνιστική