Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Το ρόστερ του Δία Δίου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022

Η διοίκηση του Δία Δίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το έμψυχο δυναμικό που θα στελεχώσει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Εθελοντική Αιμοδοσία

“Πρωτοβουλία φορέων και πολιτών για την προστασία των Πιερίων”

Η «Πρωτοβουλία Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Πιερίων» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, την Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, στις 17.30, στην πλατεία Νεράϊδαςμε θέμα

«ΟΧΙ στις Ανεμογεννήτριες – ΝΑΙ στην προστασία του Περιβάλλοντος».

ΡΕΤΡΟ - Πιερικός-Δόξα Δράμας 1-0 τον Φεβρουάριο του 1975

 Πιερικός-Δόξα Δράμας 1-0 2/2/1975 

Μήνυμα του προέδρου του ΟΠΠΑΠ Γιώργου Τσιαλού, για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας

Τιμούμε σήμερα - παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας, τους ηλικιωμένους μας, που είναι ο απαραίτητος κρίκος για μια ισορροπημένη κοινωνία, καθώς συνιστούν μία ανεξάντλητη πηγή αξιών, εμπειριών και γνώσεων.Στον Δήμο Κατερίνης και στον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), πέρα από το χαμόγελο μιας τέτοιας γιορτής, διαμορφώνουμε καθημερινά ένα κοινωνικό πλαίσιο, όπου η μακροβιότητα συνυφαίνεται με την αλληλεγγύη, τη συμμετοχή και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δήμος Κατερίνης: Χρηματοδότηση 1.810.000 ευρώ για αγροτική οδοποιία μέσω του "Αντώνης Τρίτσης"

Χρηματοδότηση ύψους 1.810.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης από το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο της πρότασης που υπέβαλε στον άξονα προτεραιότητας "Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών", με τίτλο "Ανάπτυξη της υπαίθρου - Αγροτική οδοποιία" – Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ εκδήλωση, ανοιχτή για ΟΛΟΥΣ και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ !

 "ΕΛ.Π.ΠΙ." EXTREME SPORTs & ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ!

4ΗΜΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 28-29-30-31/10/2021

Τα ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ μοιράζονται ανάμεσα στους νομούς ΠΙΕΡΙΑΣ,ΗΜΑΘΙΑΣ & ΚΟΖΑΝΗΣ με πλούσια χλωρίδα και πανίδα και είναι γνωστά  απο την Μυθολογία !

Νίκου και Πεϊδης στον Δία Δίου

 «Μπαμ» με την επιστροφή του Στέλιου Νίκου ο Δίας

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή Αστέριου Νίκου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.