Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η διαδημοτική Έκθεση Τιμής στην Ελληνική επανάσταση σταθμεύει στην Κατερίνη

- Αστική Σχολή 18 έως 31 Οκτωβρίου 

Η διαδημοτική έκθεση τεκμηρίων που φωτίζει τον αγώνα  και την προσφορά των Μακεδόνων στην απελευθέρωση του γένους σταθμεύει στην πόλη της Κατερίνης στις 18 Οκτωβρίου. Για τη διοργάνωση της έκθεσης – τιμής στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση,  η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ενώνει τις δυνάμεις της με τις βιβλιοθήκες της Μακεδονίας.  

Μετονομασία οδού της Κατερίνης, σε οδό «Μίκη Θεοδωράκη»

- Ομόφωνη αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο της πρότασης του προέδρου Φάνη Τερζόπουλου

Να διερευνηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η δυνατότητα μετονομασίας οδού της Κατερίνης, σε οδό «Μίκη Θεοδωράκη» πρότεινε στο σώμα, ο πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Φάνης Τερζόπουλος, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης.

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Στην τελική ευθεία παρεμβάσεις για τη βελτίωση συνθηκών ύδρευσης στην Τ.Κ. Ρητίνης

Κώστας Κουκοδήμος: Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές ύδρευσης

Δημήτρης Μορφακίδης: Εξασφαλίζουμε καλύτερη ποιότητα &μεγαλύτερη ποσότητα νερού

Το χρόνιο πρόβλημα της ποιοτικής και επαρκούς κάλυψης των υδρευτικών αναγκών στην Τοπική Κοινότητα Ρητίνης, επιλύεται οριστικά με την «καλλιέργεια» έξι πηγών και πιο συγκεκριμένα με την υλοποίηση τεχνικών έργων από τη ΔΕΥΑΚ, τα οποία ήδη κατασκευάζονται στις θέσεις «ΑΒΔΕΛΑ» και «ΑΣΤΡΑΠΟΚΑΜΕΝΟ». 

Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

                     Σας  γνωρίζουμε  ότι στις 22 Σεπτεμβριου 2021, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ε.Ο.Σ. Κατερίνης εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το  οποίο με την συγκρότησή του σε σώμα στις 24 Σεπτ 2021 ,σύμφωνα με το  β΄σχετικό και μετά απ καταμερισμό αρμοδιοτήτων,  έλαβε την παρακάτω μορφή:

Μεταγραφικές κινήσεις του Δία Δίου - Ανακοίνωση 8 νέων αποκτημάτων

Ενίσχυση στον «άσσο» με Στέφανο Παπανικολάου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Παπανικολάου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας αφού ο Στέφανος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ των γηπέδων της Πιερίας με σπουδαία αγωνιστικά προσόντα καθώς και με πολλές και υψηλές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του.