Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωσε Δημητρίου ο ΓΑΣ Σβορώνου

Η ομάδα μας προχωράει στην προσθήκη ενός ακόμα ποιοτικού και έμπειρου ποδοσφαιριστή! Ο λόγος για τον Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας ενόψει της απαιτητικής σεζόν!

Ματαιώνεται ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» συνεκτιμώντας τις τρέχουσες παραμέτρους της υγειονομικής κρίσης και προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία, ανακοινώνουν τη ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 10 Οκτωβρίου 2021, διοργάνωσηςτου αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Έως τις 10 Οκτωβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτημάτων πολιτιστικών φορέων – συλλόγων για παραχωρήσεις σχολικών χώρων

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κατερίνης γνωστοποιεί, ότι, εκπνέει στις 10 Οκτωβρίου 2021, η προθεσμία κατάθεσης αιτημάτων πολιτιστικών φορέων και συλλόγων για παραχωρήσεις σχολικών χώρων (αιθουσών πολλαπλών χρήσεων κ.α.).

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη & καθαρισμός τμήματος πεζοδρόμου δίπλα από την Αστική Σχολή

Στην αναβάθμιση των γειτονιών στο κέντρο και στην περιφέρεια της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη και ο καθαρισμός της προέκτασης τμήματος πεζοδρόμου δίπλα στην Αστική Σχολή, στην οποία προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης.

Εθνική Κορασίδων: Εκπρόσωπος της Πιερίας η Αθανασία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

 

Οι 20 παίκτριες που κάλεσε η Κατερίνα Φαλίδα για τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων στο τουρνουά του 1ου γύρου του Women’s U17 Championship 2022.

Δήμος Κατερίνης: Τοποθέτηση ράμπας κύλισης ποδηλάτου στην υπόγεια διάβαση του Σιδ. Σταθμού

Με την προγραμματισμένη τοποθέτηση ράμπας κύλισης ποδηλάτου, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ποδηλατών από και προς την υπόγεια διάβαση στον Σιδ.Σταθμό ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων & δράσεων, που   διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας. 

Φιλικό με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης σήμερα ο Πιερικός


Χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έπαιξαν την Κυριακή στο κύπελλο ή δεν είχαν συμμετοχή και στα 90΄λεπτά της αναμέτρησης θα δώσει το τεχνικό τιμ της Κατερινιώτικης ομάδας, στο φιλικό που θα γίνει με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης.

Ευχαριστήριο του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ο ΑΜΠΣ Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, τον Πρόεδρο Νατσιάβα Σταύρο, τον Δήμαρχο Κατερίνης Κουκοδήμο Κώστα, καθώς και τον πολιτευτή Κουλκουδίνα Σπύρο, για την οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο μας.

Για τον Γεωργάκη Ολύμπιο

Το Δ.Σ.

Στήριξη της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε συλλόγους του δήμου Κατερίνης

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πολιτευτής Ν.Δ. νομού Πιεριας Σπύρος Κουλκουδίνας, συναντήθηκαν χθές στο δημαρχείο της Κατερίνης με εκπροσώπους σωματείων της περιοχής μας και τους πρόσφεραν για ενίσχυση, ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.