Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα - Ο μόνος απο τον χώρο της πολιτικής που στέκεται στο πλευρό της ομάδας μας!

 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον πολιτευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας κ. Σπύρο Κουλκουδίνα, φαρμακοποιό, ο οποίος στήριξε και στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα του νομού μας, με όποιο τρόπο του έχει ζητηθεί και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πιερικού σε κάθε εκδήλωση, ανάγκη και προσπάθεια του.

Δήμος Κατερίνης: Νέα χορτοκοπτικά μηχανήματα στην Υπηρεσία Πρασίνου

 

- Ενισχύεται ο εξοπλισμός για τις καθημερινές εργασίες συντήρησης 

Τις καθημερινές προσπάθειες συντήρησης του πρασίνου σε πλατείες, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους ενισχύουν και διευκολύνουν τα τέσσερα νέα χορτοκοπτικά μηχανήματα με τα συνοδευτικά τους εξαρτήματα, τα οποία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των εργαζομένων της αντιδημαρχίας Πρασίνου. 

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες σήμερα στη Μακεδονία

 Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 13 έως 27.

Ματσάρες στο Champions League στο σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (ο τρόπος ψήφισης μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο προς τον Πρόεδρο, όπως e-mail, sms, κλήση ή βιντεοκλήση κ.α.) στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00,