Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μνήμες απο το ένδοξο παρελθόν

 Στο Α’ ΔΑΚ την ερχόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 16:00 ο Πιερικός υποδέχεται τον ιστορικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σε ένα παιχνίδι βγαλμένο απο το ένδοξο παρελθόν των δυο ιστορικών ομάδων της Μακεδονίας που έχουν γράψει λαμπρή ποδοσφαιρική διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα συναντηθούν ξανά απο 2013.

Πληρωμές στον Πιερικό! Αυξήσεις στο προσωπικό της ΠΑΕ

Μπορεί ο μήνας να μην έχει βγεί καν, μπορεί άλλες ομάδες να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και να αδυνατούν να λειτουργήσουν επαγγελματικά, ο Πιερικός όμως αποτελεί μια απο τις εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό.

Τα μέλια "Γη Ολύμπου" με έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας, βραβεύτηκαν στα Great Taste Awards 2021 στο Λονδίνο

Η Γη Ολύμπου βραβεύτηκε στα Great Taste Awards 2021

Το μέλια, «Αγριολούλουδα Ολύμπου & Κωνοφόρα» και «Βελανιδιά & Βότανα Ολύμπου», που παράγονται από τη Γη Ολύμπου, με έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας, βραβεύτηκαν με 2 και 1 αστέρια αντίστοιχα, από τα Great Taste Awards, τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα βραβεία τροφίμων και ποτών στον πλανήτη.

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα της περιόδου 2021-2022

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2021-2022 KANONIKΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Γ'  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

1 η αγωνιστική

1 Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ

2 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ

3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Β΄

4 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1978 - Α.Ε. ΚΟΥΚΟΥ

5 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

6 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ F.C.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 10 ευρώ η γενική είσοδος με Ηρακλή - Τα μέτρα για φιλάθλους και εργαζόμενους

 Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενημερώνουν τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα Πιερικός-Ηρακλής, ο οποίος γίνεται την Κυριακή 26/9 και ώρα 16.00΄ στο Ά ΔΑΚ στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις σε Λόφο, Ράχη & Άγιο Δημήτριο

Κώστας Κουκοδήμος: Αναβαθμίζουμε την κυκλοφοριακή ασφάλεια στην πόλη & στις κοινότητες

Τη βελτίωση των οδικών υποδομών της Δ.Κ. Λόφου (οικισμοί Λόφου & Ράχης), καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Δημητρίου, εξασφαλίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, προϋπολογισμού μελέτης 279.108,65 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), οι οποίες είναι σε εξέλιξη από τον Δήμο Κατερίνης. 

Νίκος Θεοδοσιάδης: Ικανοποίηση και υπερηφάνεια!

 

Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας. Λειτουργούμε όλοι μαζί και συνεχώς πετυχαίνουμε πράγματα, τα οποία μας κάνουν όλους να αισθανόμαστε όμορφα, να χαμογελάμε και να ελπίζουμε βάσιμα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.