Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Πάχος - Ατέλειωτο ταξίδι (βίντεο)

Νέο τραγούδι λοιπόν... 🙏

Αυτή τη φορά τον στίχο μου τον μελοποιεί ο Dimitris Liolios, ο οποίος με όλη του τη "μαεστρία" ανέλαβε την παραγωγή και την ενορχήστρωση του τραγουδιού όπως επίσης και την παραγωγή

ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ: Με ταπεινοφροσύνη στο περιβάλλον, υπομονή στις δυσκολίες και πειθαρχία στον εαυτό μας

 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ανανέωσε ο Χρήστος Παπαδόπουλος - Κίνηση ηθικής και στήριξη στον παίκτη!

 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με χαρά την ανανέωση του νεαρού μας ποδοσφαιριστή, Χρήστου Παπαδόπουλου.

Πάμε για μίνι lockdown - Στο στόχαστρο των ειδικών και η Πιερία

 

Στο επίπεδο 4 («κόκκινο») βρίσκονται οι Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Καβάλας, Πέλλας και Πιερίας, όπως αποτυπώνεται και στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας για τον κορονοϊό,.

Ελεύθερα και χωρίς αδειοδότηση τις μεταγραφές του ο Πιερικός

 


Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας, στη συνεδρίαση της Τρίτης 14/9, αποφάσισε ότι για τις ομάδες που ανέβηκαν στη Super League 2 με μη αγωνιστικά κριτήρια, για να συμπληρωθούν οι δύο όμιλοι, εν όψει του πρωταθλήματος που θα αρχίσει το επόμενο διάστημα, και δεν πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ, δεν θα ισχύσουν τελικά τα κριτήρια αδειοδότησης, και ως εκ τούτου, θα πάρουν άδεια και θα αγωνιστούν κανονικά χωρίς περιορισμούς στις μετεγγραφές.

Δήμος Κατερίνης: Στη ΔΕΘ το σημαντικό έργο που επιτελείται για τους Ρομά της περιοχής του Πέλεκα

 

- Στο επίκεντρο η παρουσίαση του Παραρτήματος Ρομά

Το σημαντικό έργο του Οργανωμένου χώρου της Προσωρινής Μετεγκατάστασης στα πρότυπα Κοινωνικής κατοικίας παρουσιάστηκε στην εκδήλωση των EEAandNorwayGrants στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την περασμένη Δευτέρα.Τον Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε η Κατερίνα Σαμαλή, Συντονίστρια του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας και ο Γιάννης Καραγκούνης, Διαμεσολαβητής.

Συνεχίζει η αυξητική τάση της έκκρισης ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης

Συνεχόμενα αυξημένη έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης καταγράφει η επικαιροποιημένη έκθεση συμπερασμάτων από την ανάλυση δειγμάτων που έλαβε από το Βιολογικό Καθαρισμό Κατερίνης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Φαρμακολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής – Εργαστήρια Βιολογίας Ανάπτυξης και Γενικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Βιολογίας).

Στον Δήμο Κατερίνης κάνουμε την ορθή ανακύκλωση - τρόπο ζωής!

- Σημαντικά τα βήματα που έχουν διανυθεί. Στόχος η περαιτέρω βελτίωση  των επιδόσεων 

- Η ρίψη κοινών σκουπιδιών στους κάδους ανακύκλωσης καταστρέφει το ανακυκλώσιμο υλικό-«Ανακυκλώνουμε» 42% υπολειμμάτων(κοινά απορρίμματα) 

Καθημερινή Τέλεση Θ. Λειτουργίας σε Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος