Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας συγχαίρει το μέλος μας και βοηθό διαιτητή κα. Βασιλεία Τσικλητάρη για την επιλογή της από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και την UEFA στο σεμινάριο Διαιτησίας γυναικών (Core 50).

Ο Αζέρος μέσος Tural Bayramly στον Πιερικό - Συμφωνία με Κυβελίδη

 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την απόκτηση του Tural Bayramly (μέσος, γεν. 1998).

Καλές πρακτικές του Δήμου Κατερίνης για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού

- Συνάντηση στο Δημαρχείο με αντιπροσωπεία του ευρωπαϊκού προγράμματος DO-IT, στο οποίο συμμετέχει το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης

Σε μία εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεωνγια καλές πρακτικές που αφορούν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες εξελίχθηκε στο Δημαρχείο, η συνάντηση αντιπροσωπείας του προγράμματος DO-IT, στο οποίο συμμετέχει το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης. Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος και ο  δημοτικός σύμβουλος - Διοικητής της Δομής Φιλοξενίας προσφύγων της Κάτω Μηλιάς, Νίκος Κατανάς.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην πάλη! (φωτο)

 

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο  που διεξήχθη την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στην Παραλία Κατερίνης με ομοσπονδιακό  προπονητή της Εθνικής  ομάδας τον Μπαταλα Βασιλη, ανακηρύχθηκε η Ελλάδα  στους Εφήβους με δεύτερη την ομάδα της  Ουκρανίας και τρίτη την Τουρκία .

Περισσότερο φως στις γειτονιές της Κατερίνης

 

- Παρεμβάσεις του Δ.Κατερίνης για τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

Σε σημαντικές παρεμβάσεις επί της οδού Μητροπολίτη Βαρνάβα, στην Κατερίνη, που αφορούνστον καλύτερο δυνατό φωτισμό κατά τις νυχτερινές ώρες καθώς και στηδρομολόγηση απομάκρυνσης των κολώνων φωτισμού που προκαλούσαν προβλήματα στην κίνηση πεζών, προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης. 

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης σε διαδικτυακή συνάντηση Erasmus+ - Monopoli

 

Η τελευταία συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Εrasmus+ 2018-2021, με τίτλο "Following the waves of music around Europe", δράση ΚΑ229, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 31-5-2021 έως και τις  4-06-2021 στο σχολείο Instituto Comprensivo Modugno Galilei στην πόλη Monopoli της επαρχίας Απουλίας της Ιταλίας.