Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη προέδρου, γενικού αρχηγού, τεχνικού διευθυντή και αρχηγού ομάδας στον Δήμαρχο!

 Με την ευκαιρία των γενεθλίων του Κώστα Κουκοδήμου, σύσσωμο το διοικητικό-αγωνιστικό τμήμα του Πιερικού δια των εκπροσώπων του, επισκέφτηκε σήμερα τον δήμαρχο Κατερίνης για να του ευχηθεί και να γίνει και η καθιερωμένη ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της ΠΑΕ της Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πρόσφερε 1000 ευρώ στον "ΒΕΝΙΑΜΙΝ"

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, φρόντισαν ώστε για μια φορά ακόμη, να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας.

Συγχαρητήρια στην Βασιλεία Τσικλητάρη

Η Επιτροπή Διαιτησίας και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, συγχαίρουν την βοηθό διαιτητή Κ3, κα. Βασιλεία Τσικλητάρη, για την επιλογή της από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και την UEFA,  στο σεμινάριο διαιτησίας γυναικών (Core 50) της UEFA. 

Στο κόκκινο Πιερία, Ημαθία και Πέλλα - 409 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη

 

Πάνω από 400 κρούσματα η Θεσσαλονίκη – Στο κόκκινο τρεις περιοχές

Στους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν συνολικά 763 νέα κρούσματα – Τα 409 καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη – Στο κόκκινο Ημαθία, Πέλλα και Πιερία.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης στον αγιασμό του ανακαινισμένου Βρεφονηπιακού σταθμού της ΔΗΚΕΔΗΚ στην Περίσταση

 

Κώστας Κουκοδήμος: Παρέμβαση που αναβαθμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών προς τα παιδιά μας

Παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν τον πρόσφατα ανακαινισμένο Βρεφονηπιακό Σταθμό της ΔΗΚΕΔΗΚ, στη Δ.Κ. Περίστασης, στο πλαίσιο του αγιασμού, που παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ Αστέριου Μπουσνάκη τελέστηκε σήμερα το πρωί, για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Συνεχίζει στο Δία ο Αλέξανδρος Κυπαρίσσης

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κυπαρίσση και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΕΠΣ Πιερίας: Έκτακτη Σύσκεψη Σωματείων για τα Τοπικά Πρωταθλήματα

            Καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των Σωματείων τα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα και των τριών τοπικών κατηγοριών (Α', Β' και Γ'), να βρίσκονται την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην τελική σύσκεψη για το υγειονομικό πρωτόκολλο, πριν από τον καθορισμό των κληρώσεων της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στην Κατερίνη

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν δράση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, το διήμερο  Παρασκευή 24 και Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. 

Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας!

 Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας!!! Κοινοποίηστε μήπως και καταφέρουμε να βρούμε το παρακάτω όχημα. Αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 508, χρώμα λευκό με αριθμό πινακίδας ΡΡΖ  5213. 

Όποιος το εντοπίσει παρακαλώ να καλέσει στο τηλέφωνο 

698 43 76 913 (τηλέφωνο,viber, WhatsApp) ή στο 100.


Ξεκίνημα για την ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου!

Ξεκίνησαν από σήμερα οι προπονήσεις και οι αθλητικές δραστηριότητες του Πιερικού Αρχέλαου για την σαιζόν 2021-2022.