Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Περιήγηση & έκθεση ιστορικών οχημάτων στην Κατερίνη & στην Παραλία

- Το  Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της «Ανάβασης Ολύμπου»

Το χρώμα, το κλίμα και την κομψότητα μιας άλλης εποχής αναμένεται να μεταφέρουν στην Κατερίνη, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ιστορικά οχήματα.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις

Με νέους τίτλους βιβλίων εμπλουτίζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές σε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του βιβλίου και της γνώσης.

Δήμος Κατερίνης: Ξεκίνησε στην Ανδρομάχη η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-TEBA

Ξεκίνησε σήμερα από τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, στην Εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), η διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στις 1511 οικογένειες – δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Δήμος Κατερίνης: Παγκόσμιο & Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλικό σήμερα με ΠΑΟΚ Β΄- Αναμονή για τους ξένους

 Το πρώτο εντός έδρας φιλικό του παιχνίδι δίνει ο Πιερικός, στην φυσική του έδρα Ά ΔΑΚ Κατερίνης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β΄. Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19.00΄και είναι η δεύτερη, μετά την επιστροφή της Κατερινιώτικης ομάδας απο την Σερβία, που πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το πρώτο είχε γίνει στη Λάρισα με τον Απόλλωνα.

Συννεφιά και βροχές σε αρκετές περιοχές σήμερα χωρίς μεταβολή στην θερμοκρασία

 

Παροδικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται την Τετάρτη σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Στην κεντρική Μακεδονία, τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Αρχέλαος Παλαιστικό Τμήμα: Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Παλαιστικό Τμήμα του Αρχελάου Κατερίνης

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η φετινή αγωνιστική σεζόν 2021-2022 στο παλαιστικό τμήμα του Αρχελάου Κατερίνης στην παλαίστρα στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης (δίπλα στο κολυμβητήριο). 

Απάντηση αντιδημάρχου Σταύρου Χριστοφορίδη για το γήπεδο της Σεβαστής

Με αφορμή τη δημόσια αναφορά του Κωνσταντίνου Προδρόμου, για το γήπεδο της Σεβαστής, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής: