Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Εγχειρίσθηκε με επιτυχία ο Κωστής Δεμηρτζόγλου! Αύριο βγαίνει απο το νοσοκομείο

Εγχειρίσθηκε με επιτυχία ο Κωστής Δεμηρτζόγλου, γεμίζοντας ικανοποίηση και αισιοδοξία για γρήγορη επιστροφή τους ανθρώπους του Πιερικού.

Κώστας Κουκοδήμος: Βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινότητα των παιδιών μας

 Δήμος Κατερίνης: Έναρξη Λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών της ΔΗΚΕΔΗΚ

Ο καθιερωμένος αγιασμός σηματοδότησε την αφετηρία της νέας σχολικής περιόδου για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΗΚΕΔΗΚ στο Βατάν και στα Ευαγγελικά, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ Αστέριου Μπουσνάκη, καθώς και των εργαζομένων.

ΕΠΣ Πιερίας - Στις 2 Οκτωβρίου, η έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, κατόπιν διάσκεψης μεταξύ των μελών της και σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα τα οποία σχετίζονται με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα διεξαγωγής των πάσης φύσεως εκδηλώσεων του Ποδοσφαίρου (προπονήσεις, φιλικοί και επίσημοι αγώνες), αποφάσισε την έναρξη διεξαγωγής όλων των τοπικών Πρωταθλημάτων της αγωνιστική περιόδου 2021-2022, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου.

Το όραμα μας ήταν είναι και θα είναι να αφήσουμε ένα λιθαράκι στην ιστορία!

 

Από την αρχή της πορείας μου στα διοικητικά πράγματα ομάδων μου άρεσε πάντα το κλίμα και το πνεύμα της συνεργασίας.Ένα από τα πρώτα θέματα που βάλαμε στο τραπέζι σαν υποψήφια διοίκηση ήτανε και η συνεργασία-συνένωση τον ομάδων μας.

Άκαρπες οι επαφές με τους τέσσερις παίκτες - Εξασφαλισμένη οικονομικά η χρονιά!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν στους φίλους της ομάδας μας, ότι οι επαφές με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές δυστυχώς ήταν άκαρπες.

Σπύρος Κουλκουδίνας: Έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Η αγάπη του Σπύρου Κουλκουδίνα για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή.

Μέχρι σήμερα είναι αθλητής σε ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου της Πιερίας, δείχνοντας ιδιαίτερη    αγωνία για το μέλλον του  ερασιτεχνικού  αθλητισμού  στον  τόπου μας.

Ανακοίνωση: Δεν θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα rapid tests στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από την 3η ΥΠΕ, αυτή την εβδομάδα λόγω έκτακτων συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθούν rapid tests στον Δήμο Δίου-Ολύμπου. ‌