Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Αιγινιακός: Συναυλία στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΙΓΙΝΙΟΥ - Παρασκευή 10/9

 

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ διοργανώνει μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΙΓΙΝΙΟΥ " Γιάννης Παραλυκίδης " την Παρασκευή 10 - 9 - 2021 και ώρα 21:00 , με την συμμετοχή του γνωστού τραγουδιστή ΝΙΚΟΥ ΑΠΕΡΓΗ και την ορχήστρα του .

ΓΑΣ Σβορώνου: Ευχαριστήριο στον Ηλία Σαραηλίδη

 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου μας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Σαραηλίδη Ηλία για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση προς την ομάδα μας, οποιαδήποτε στιγμή αυτή και αν το χρειάστηκε.

Ανακοίνωσε τον Σωτήρη Καραγκούνη ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Φιλικό με Κοζάνη

 

Τον έμπειρο αμυντικό Σωτήρη Καραγκούνη ανακοίνωσε η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου, που δίνει σήμερα φιλικό στις 17.00΄με αντίπαλο την Κοζάνη στο Νέο Κεραμίδι.

Αναβολή Συναυλίας στο Λιτόχωρο

 Σας ενημερώνουμε ότι η καλοκαιρινή συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στον αύλειο χώρο του Αλεξάνδρειου Ιδρύματος, αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πέντε νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Κατερίνης

-Η προμήθεια των υπερσύγχρονων οχημάτων καθαριότητας έγινε μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Πέντε νέα απορριμματοφόρα, προστέθηκαν στον στόλο της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Γίναμε μάρτυρες μιας εγκληματικής και εσκεμμένης ενέργειας

 

Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα που έγινε την Τετάρτη ανάμεσα στην ομάδα μας και αυτής του Ατρόμητου Κατερίνης δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μιας εγκληματικής και εσκεμμένης ενέργειας του ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Παναγιωτίδη Γ.