Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η διαδημοτική Έκθεση Τιμής στην Ελληνική επανάσταση σταθμεύει στην Κατερίνη

- Αστική Σχολή 18 έως 31 Οκτωβρίου 

Η διαδημοτική έκθεση τεκμηρίων που φωτίζει τον αγώνα  και την προσφορά των Μακεδόνων στην απελευθέρωση του γένους σταθμεύει στην πόλη της Κατερίνης στις 18 Οκτωβρίου. Για τη διοργάνωση της έκθεσης – τιμής στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση,  η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ενώνει τις δυνάμεις της με τις βιβλιοθήκες της Μακεδονίας.  

Μετονομασία οδού της Κατερίνης, σε οδό «Μίκη Θεοδωράκη»

- Ομόφωνη αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο της πρότασης του προέδρου Φάνη Τερζόπουλου

Να διερευνηθεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, η δυνατότητα μετονομασίας οδού της Κατερίνης, σε οδό «Μίκη Θεοδωράκη» πρότεινε στο σώμα, ο πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Φάνης Τερζόπουλος, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης.

Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Στην τελική ευθεία παρεμβάσεις για τη βελτίωση συνθηκών ύδρευσης στην Τ.Κ. Ρητίνης

Κώστας Κουκοδήμος: Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές ύδρευσης

Δημήτρης Μορφακίδης: Εξασφαλίζουμε καλύτερη ποιότητα &μεγαλύτερη ποσότητα νερού

Το χρόνιο πρόβλημα της ποιοτικής και επαρκούς κάλυψης των υδρευτικών αναγκών στην Τοπική Κοινότητα Ρητίνης, επιλύεται οριστικά με την «καλλιέργεια» έξι πηγών και πιο συγκεκριμένα με την υλοποίηση τεχνικών έργων από τη ΔΕΥΑΚ, τα οποία ήδη κατασκευάζονται στις θέσεις «ΑΒΔΕΛΑ» και «ΑΣΤΡΑΠΟΚΑΜΕΝΟ». 

Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

                     Σας  γνωρίζουμε  ότι στις 22 Σεπτεμβριου 2021, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ε.Ο.Σ. Κατερίνης εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το  οποίο με την συγκρότησή του σε σώμα στις 24 Σεπτ 2021 ,σύμφωνα με το  β΄σχετικό και μετά απ καταμερισμό αρμοδιοτήτων,  έλαβε την παρακάτω μορφή:

Μεταγραφικές κινήσεις του Δία Δίου - Ανακοίνωση 8 νέων αποκτημάτων

Ενίσχυση στον «άσσο» με Στέφανο Παπανικολάου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο τερματοφύλακα Στέφανο Παπανικολάου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας αφού ο Στέφανος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ των γηπέδων της Πιερίας με σπουδαία αγωνιστικά προσόντα καθώς και με πολλές και υψηλές παραστάσεις στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωσε Δημητρίου ο ΓΑΣ Σβορώνου

Η ομάδα μας προχωράει στην προσθήκη ενός ακόμα ποιοτικού και έμπειρου ποδοσφαιριστή! Ο λόγος για τον Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας ενόψει της απαιτητικής σεζόν!

Ματαιώνεται ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» συνεκτιμώντας τις τρέχουσες παραμέτρους της υγειονομικής κρίσης και προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία, ανακοινώνουν τη ματαίωση της προγραμματισμένης για τις 10 Οκτωβρίου 2021, διοργάνωσηςτου αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Έως τις 10 Οκτωβρίου η προθεσμία κατάθεσης αιτημάτων πολιτιστικών φορέων – συλλόγων για παραχωρήσεις σχολικών χώρων

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κατερίνης γνωστοποιεί, ότι, εκπνέει στις 10 Οκτωβρίου 2021, η προθεσμία κατάθεσης αιτημάτων πολιτιστικών φορέων και συλλόγων για παραχωρήσεις σχολικών χώρων (αιθουσών πολλαπλών χρήσεων κ.α.).

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη & καθαρισμός τμήματος πεζοδρόμου δίπλα από την Αστική Σχολή

Στην αναβάθμιση των γειτονιών στο κέντρο και στην περιφέρεια της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη και ο καθαρισμός της προέκτασης τμήματος πεζοδρόμου δίπλα στην Αστική Σχολή, στην οποία προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης.

Εθνική Κορασίδων: Εκπρόσωπος της Πιερίας η Αθανασία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

 

Οι 20 παίκτριες που κάλεσε η Κατερίνα Φαλίδα για τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων στο τουρνουά του 1ου γύρου του Women’s U17 Championship 2022.

Δήμος Κατερίνης: Τοποθέτηση ράμπας κύλισης ποδηλάτου στην υπόγεια διάβαση του Σιδ. Σταθμού

Με την προγραμματισμένη τοποθέτηση ράμπας κύλισης ποδηλάτου, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ποδηλατών από και προς την υπόγεια διάβαση στον Σιδ.Σταθμό ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων & δράσεων, που   διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας. 

Φιλικό με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης σήμερα ο Πιερικός


Χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έπαιξαν την Κυριακή στο κύπελλο ή δεν είχαν συμμετοχή και στα 90΄λεπτά της αναμέτρησης θα δώσει το τεχνικό τιμ της Κατερινιώτικης ομάδας, στο φιλικό που θα γίνει με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης.

Ευχαριστήριο του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ο ΑΜΠΣ Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, τον Πρόεδρο Νατσιάβα Σταύρο, τον Δήμαρχο Κατερίνης Κουκοδήμο Κώστα, καθώς και τον πολιτευτή Κουλκουδίνα Σπύρο, για την οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο μας.

Για τον Γεωργάκη Ολύμπιο

Το Δ.Σ.

Στήριξη της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε συλλόγους του δήμου Κατερίνης

 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πολιτευτής Ν.Δ. νομού Πιεριας Σπύρος Κουλκουδίνας, συναντήθηκαν χθές στο δημαρχείο της Κατερίνης με εκπροσώπους σωματείων της περιοχής μας και τους πρόσφεραν για ενίσχυση, ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα - Ο μόνος απο τον χώρο της πολιτικής που στέκεται στο πλευρό της ομάδας μας!

 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον πολιτευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας κ. Σπύρο Κουλκουδίνα, φαρμακοποιό, ο οποίος στήριξε και στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα του νομού μας, με όποιο τρόπο του έχει ζητηθεί και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πιερικού σε κάθε εκδήλωση, ανάγκη και προσπάθεια του.

Δήμος Κατερίνης: Νέα χορτοκοπτικά μηχανήματα στην Υπηρεσία Πρασίνου

 

- Ενισχύεται ο εξοπλισμός για τις καθημερινές εργασίες συντήρησης 

Τις καθημερινές προσπάθειες συντήρησης του πρασίνου σε πλατείες, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους ενισχύουν και διευκολύνουν τα τέσσερα νέα χορτοκοπτικά μηχανήματα με τα συνοδευτικά τους εξαρτήματα, τα οποία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των εργαζομένων της αντιδημαρχίας Πρασίνου. 

Νεφώσεις, τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες σήμερα στη Μακεδονία

 Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 13 έως 27.

Ματσάρες στο Champions League στο σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (ο τρόπος ψήφισης μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο προς τον Πρόεδρο, όπως e-mail, sms, κλήση ή βιντεοκλήση κ.α.) στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00,

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Χρυσός Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γκίρνης των Ολύμπιων Κατερίνης

 Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο  εφήβων 23-24 /09 αγωνίσθηκε με την Εθνική ομάδα πάλης ο αθλητής των Ολυμπίων Κατερίνης Ραφαήλ Γκίρνης στην βαριά κατηγορία των +90 κιλών .

Δήμος Κατερίνης: Διήμερο ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση - αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης

Με μεγάλη προσέλευση δημοτών και με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πραγματοποιήθηκε το διήμερο  24 & 25 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του ΚΑΠΗ (δημοτικό πάρκο), η εκδήλωση δωρεάν προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση. Την συγκεκριμένη δράση διοργάνωσαν ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και ο ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών & επαγγελματικών φορέων για την έκδοση ΤΑΠ

- Ευρεία σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς στο Δημαρχείο 

Η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και όσων επαγγελματικών φορέων εμπλέκονται στην έκδοση Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) από τον Δήμο Κατερίνης, βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας συνάντησης του αντιδημάρχου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννη Νταντάμηκαι του Γ.Γραμματέατου Δήμου Κώστα Λιακόπουλου, με εκπροσώπους της Ν.Ε. Πιερίας του ΤΕΕ/ΚΜ, του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών, του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.Παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία και με εκπρόσωπο των Συμβολαιογράφων.

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα Πιερικός-Ηρακλής 1-2 (βίντεο)

 

Τα αποτελέσματα της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος

 

Κύπελλο Ελλάδας – 3η φάση

Πιερικός - Ηρακλής 1-2 Καλύτεροι οι “κυανόλευκοι” πήραν δίκαια τη νίκη-πρόκριση

 

Την πρόκριση για την επόμενη 4η φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε χθες στο Α’ ΔΑΚ ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που επικράτησε 2-1 του Πιερικού.

Το Π.Δ. βάζει θεμέλια για τη διεθνή αναγνώριση του Ολύμπου

Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας 

Φαρμακοποιός MSc -Πολιτευτής Ν.Δ. 

Το καλοκαίρι του ’17 σε άρθρο μου που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο (http://dimtokaterinis.blogspot.com/2017/07/blog-post.html#more) κατέθεσα την άποψή μου για την ανάγκη  να «σπάσει» η σιωπή για τον Όλυμπο με την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που επί σειρά ετών παρέμενε στα συρτάρια των αρμόδιων υπουργείων. 

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

"Δώσε Λύση" με τον Σάκη Τζήμα - Δείτε την Τετάρτη στις 22:30

Εύκολη νίκη για τον Αιγινιακό σε φιλικό με την Αλεξάνδρεια

 ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ -  Α.Ε.ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑΣ 7 - 0 

" ΣΕΙΣΜΟΣ 7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ " 

Του Γιώργου Καρανικόλα

Τα καλύτερα τα άφησε για το τέλος ο Αιγινιακός , καθώς στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πρίν τις επίσημες υποχρεώσεις του , "  σκόρπισε " την Αλεξάνδρεια με 7 - 0 , δείχνοντας τα 

Νίκη της Ανδρομάχης επί του Μακρυγιάλου σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ 5-0

Τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για την Ελπίς , που υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα την νεανική και αξιόμαχη ομάδα του Μακρύγιαλου.

 Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού με την έναρξη τις ποδοσφαιρικής περιόδου εύχεται στην ομάδα μας επιτυχίες και υγεία. Μετά από ταλαιπωρία αρκετών ετών σήμερα είμαστε στην β κατηγορία.

Ευγενική χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού του Σπύρου Κουλκουδίνα - Ευχαριστήριο

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΤΜΗΜΆΤΩΝ ΒΟΛΕΙ 

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΣΤΟΝ Κ. ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑ

Η τεχνική Επιτροπή των τμημάτων  βόλεϊ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης, ευχαριστεί θερμά το φαρμακείο του κ.Σπύρου Κουλκουδίνα για την ευγενική χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. 

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή - Υπέγραψε ο Μητακίδης

 

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του Πιερικού, για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα μας, στο αυριανό παιχνίδι της 3ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ηρακλή. 

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Μνήμες απο το ένδοξο παρελθόν

 Στο Α’ ΔΑΚ την ερχόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 16:00 ο Πιερικός υποδέχεται τον ιστορικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σε ένα παιχνίδι βγαλμένο απο το ένδοξο παρελθόν των δυο ιστορικών ομάδων της Μακεδονίας που έχουν γράψει λαμπρή ποδοσφαιρική διαδρομή στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα συναντηθούν ξανά απο 2013.

Πληρωμές στον Πιερικό! Αυξήσεις στο προσωπικό της ΠΑΕ

Μπορεί ο μήνας να μην έχει βγεί καν, μπορεί άλλες ομάδες να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και να αδυνατούν να λειτουργήσουν επαγγελματικά, ο Πιερικός όμως αποτελεί μια απο τις εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό.

Τα μέλια "Γη Ολύμπου" με έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας, βραβεύτηκαν στα Great Taste Awards 2021 στο Λονδίνο

Η Γη Ολύμπου βραβεύτηκε στα Great Taste Awards 2021

Το μέλια, «Αγριολούλουδα Ολύμπου & Κωνοφόρα» και «Βελανιδιά & Βότανα Ολύμπου», που παράγονται από τη Γη Ολύμπου, με έδρα το Λιτόχωρο Πιερίας, βραβεύτηκαν με 2 και 1 αστέρια αντίστοιχα, από τα Great Taste Awards, τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα βραβεία τροφίμων και ποτών στον πλανήτη.

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα της περιόδου 2021-2022

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2021-2022 KANONIKΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Γ'  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

1 η αγωνιστική

1 Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ

2 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ

3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Β΄

4 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1978 - Α.Ε. ΚΟΥΚΟΥ

5 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

6 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ F.C.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 10 ευρώ η γενική είσοδος με Ηρακλή - Τα μέτρα για φιλάθλους και εργαζόμενους

 Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενημερώνουν τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα Πιερικός-Ηρακλής, ο οποίος γίνεται την Κυριακή 26/9 και ώρα 16.00΄ στο Ά ΔΑΚ στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις σε Λόφο, Ράχη & Άγιο Δημήτριο

Κώστας Κουκοδήμος: Αναβαθμίζουμε την κυκλοφοριακή ασφάλεια στην πόλη & στις κοινότητες

Τη βελτίωση των οδικών υποδομών της Δ.Κ. Λόφου (οικισμοί Λόφου & Ράχης), καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Δημητρίου, εξασφαλίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, προϋπολογισμού μελέτης 279.108,65 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), οι οποίες είναι σε εξέλιξη από τον Δήμο Κατερίνης. 

Νίκος Θεοδοσιάδης: Ικανοποίηση και υπερηφάνεια!

 

Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας. Λειτουργούμε όλοι μαζί και συνεχώς πετυχαίνουμε πράγματα, τα οποία μας κάνουν όλους να αισθανόμαστε όμορφα, να χαμογελάμε και να ελπίζουμε βάσιμα για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Οι «ψευτοφίλαθλοι» της παραπληροφόρησης και ο νόμιμος Πιερικός με αδειοδότηση σε όλα!

 

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας μας, πως ο Πιερικός αποτελεί από σήμερα, μια από τις λίγες, από τις ελάχιστες στον συνολικό αριθμό των ομάδων της SL2, ΠΑΕ, που εξασφάλισε την αδειοδότηση να αποκτήσει και ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 23/9

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου

Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός 65χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε κανάλι

Τη ζωή του έχασε σήμερα ένας 65χρονος σε περιοχή της Πιερίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με συνέπεια ο άτυχος άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Τουρνουά Teqball - 25/26 Σεπτέμβρη στην Παραλία

 

Το Teqball επινοήθηκε πριν από 10 χρόνια στην Ουγγαρία. Αρχικά ο σκοπός του ήταν η προπόνηση των ποδοσφαιριστών αφού μέσα σε λίγα λεπτά έρχονται πάρα πολλές φορές σε επαφή με την μπάλα βελτιώνονται στο κοντρόλ, στην πάσα και στις γρήγορες αποφάσεις.

Νίκη του Αετού στην Ανδρομάχη σε φιλικό προετοιμασίας

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ 0-1

ΓΑΣ Σβορώνου - Δωτιέας Αγιάς 2-0 σε φιλική αναμέτρηση

 

10ο φιλικό προετοιμασίας!

Νίκη για την ομάδα μας με 2-0 κόντρα στον Διωτιέα Αγιάς, σε μια σπουδαία φιλική αναμέτρηση! Το παιχνίδι κρίθηκε από το γκολ σπάνιας ομορφιάς του Βούλγαρη Χ. και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυπαρίσση. 

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα πρωταθλήματος 2021-2022

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2021-2022 KANONIKΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Β'  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

1 η αγωνιστική

1 ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ

2 ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ - Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ

3 ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ

4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

5 ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

6 ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ -

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα πρωταθλήματος 2021-2022

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2021-2022 KANONIKΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Α'  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

1 η αγωνιστική

1 ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΑΠ1998

2 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ

3 Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

4 Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ - Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ

5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012

6 ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

7 Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ

Η πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιεριας


 

1 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πραγματοποίησε τον αγιασμό του ο Αιγινιακός

 


ΑΓΙΑΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου  , πραγματοποίησε ο Αιγινιακός στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΙΓΙΝΙΟΥ " Γιάννης Παραλυκίδης " .

Ολοκληρώθηκε η μελέτη κατασκευής αγωγού ύδρευσης στην Τ.Κ. Π. Κεραμιδίου

-Κώστας Κουκοδήμος: Προτεραιότητα η ενίσχυση των υποδομών ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες

Για την ολοκλήρωση της μελέτης κατασκευής αγωγού ύδρευσης Παλαιού Κεραμιδίου, ενημέρωσαν σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Μορφακίδης, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Τάκο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22-09-2021 ή Κλήρωση των Αγώνων

Πρωταθλήματος Α΄ ,  Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας & Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας με ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου