Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Έναρξη προετοιμασίας

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου, στο γήπεδο Σβορώνου η πρώτη συνάντηση 

Νέο ξεκίνημα για τις «Πιερίδες Μούσες» που επιστρέφουν στο γήπεδο και ξεκινούν την προετοιμασία τους στην ομάδα ποδοσφαίρου και στην Ακαδημία Κοριτσιών. 

Κλειστή την Τρίτη 31/08 η οδός Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΚ

Λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων παρεμβάσεων της ΔΕΥΑΚ στην οδό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του έργου «Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης»

Ανέλαβε τα έξοδα των τέστ ο δήμαρχος – Ευχαριστήρια Επιστολή ΕΠΣ Πιερίας στον Κώστα Κουκοδήμο

           Η Εκτελεστική Επιτροπή της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας εκφράζει τις θερμές Ευχαριστίες της προς τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, για την απόφαση ανάληψης του κόστους των εβδομαδιαίων διαγνωστικών Tests των Ερασιτεχνικών Σωματείων του Δήμου Κατερίνης, τα οποία θα συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Στην 4η ημέρα προετοιμασίας του ο Πιερικός στην Σερβία (φωτο-βίντεο)


Η προετοιμασία του Πιερικού συνεχίζεται στην Γιαγκόντινα της Σερβίας, με τους Κατερινιώτες να μπαίνουν σήμερα το πρωί στην 5η ημέρα παραμονής τους εκεί και την 4η ημέρα των προπονήσεων.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Έναρξη Εγγραφών και προπονήσεων

Σας περιμένουμε!

Παραμένουν στο Δία οι Καραμανώλας, Παπαθανασίου και Συρανίδης

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Κωνσταντίνο Καραμανώλα, Στάθη Παπαθανασίου και Δημήτρη Συρανίδη και για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Κώστας Κουκοδήμος: Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες, που είδαν τις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κώστα Κουκοδήμου

για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου Κατερίνης, που είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να επιβραβεύονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.