Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Συνεχίζουν στο Δία Ευαγγελόπουλος, Καραθάνος και Παγωνίδης

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Γιώργο Ευαγγελόπουλο, Χρήστο Καραθάνο και Κωνσταντίνο Παγωνίδηκαι για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Επιστολή Κουκοδήμου προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίαςγια την καθυστέρηση των εργασιών στη Νέα Περιφερειακή Οδό Κατερίνης

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκτέλεση εργασιών, στον υπό κατασκευή κόμβο της Νέας Περιφερειακής Οδού Κατερίνης, στη διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό (στο ύψος του καταστήματος ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ), απέστειλε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Έτοιμο το περίπτερο πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά στην SL2!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, θέλουν να πληροφορήσουν τους φίλους της ομάδας μας, ότι από σήμερα το πρωί λειτουργεί στο κέντρο της πόλης, την Πλατεία Ελευθερίας, περίπτερο πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021, που ξεκινάει τέλος Σεπτεμβρίου και βρίσκει την ομάδα μας στην Super League 2 (β΄εθνική κατηγορία).

Πρεμιέρα με ευρεία νίκη για τις νεανίδες

Με το δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των νεανίδων για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησαν του Πελασγού Μεγαλόπολης με σκορ 64-35.