Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Νίκη με σκορ 0-4 ο Πιερικός επι της ΦΚ Γιαγκόντινα

 

Φιλική νίκη με το ευρύ 0-4  πέτυχε ο Πιερικός στην Σερβία, στο πρώτο του παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο την τοπική ΦΚ Γιαγκόντινα. Τα γκολ της ομάδας της Πιερίας, πέτυχαν οι Μουρατίδης και Χαρτσιάς στο πρώτο μέρος, Δεμηρτζόγλου και Μότα στην επανάληψη.

Δήμος Κατερίνης: Επαρκής φωτισμός στην υπόγεια διάβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

- Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ & Η ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Σε παρεμβάσεις για την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, καθώς και στην επισκευή τους όπου κρίθηκε αναγκαία, στην υπόγεια διάβαση, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προχώρησαν σήμερα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. 

Στέφανος Σκέντος: Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ άλλαξε νοοτροπία και κοσμεί πλέον την πόλη μας!

 

«Ευχαριστώ για μια ακόμη σεζόν που η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος μου εμπιστεύτηκαν και για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά την θέση του Τεχνικού Διευθυντή που είναι μεγάλη τιμή αλλά και συνάμα μεγάλη ευθύνη.

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις σε Κατερίνη, Αθήνα, Λαμία, και Σέρρες

 

Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού σε τέσσερις περιοχές της χώρας έχει προκηρύξει ο ΔΕΔΔΗΕ

Ο πρόξενος της Ελλάδας στην Σερβία δίπλα στον Πιερικό - Φιλικό σήμερα με την ΦΚ Γιαγκόντινα

 Κοντά στην αποστολή του Πιερικού στην Γιαγκόντινα της Σερβίας βρέθηκε ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην Σερβία και δήμαρχος της πόλης, Ντράγκαν Μάρκοβιτς Πάλμα.

25η Μαρτίου - Έλα μαζί μας να διασκεδάσεις να μάθεις να εξελιχθείς

 Η εμπιστοσύνη σας μας κάνει να πληθαίνουμε και να μεγαλώνουν οι ανάγκες μας...για αυτό και εμείς ενισχύουμε την οικογένεια μας και προετοιμαζόμαστε για την νέα χρονιά...

Πληρωμές προκαταβολών και πορεία εκτιμητικού έργου, αποζημιώσεων ‘’Παγετός, Άνοιξη 2021’’.

Το ΥπΑΑΤ και η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. τηρούν με ακρίβεια και συνέπεια το χρονοδιάγραμμα πληρωμής προκαταβολών καθώς και  τη συνέχιση και ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου για τον ‘’Παγετό, Άνοιξη 2021’’.

www.simeonidis-nuts.gr Ποιότητα και νοστιμιά!

Σφενδάμη Πιερίας, Ελλάδα, Τ.Κ.: 60300
Τηλ: +30.23510-85241, Φαξ: +30.23510-85346
E-mail: simeonidis.nuts@yahoo.gr
Βιοτεχνία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων

ΑΕΚ Βατανιακός/Σάρισα: Ευχαριστήριο σε Κώστα Κουκοδήμο και ΠΑΕ Πιερικό

Ευχαριστήρια επιστολή γνωστοποίησαν οι άνθρωποι και οι γονείς του μπασκετικού Βατανιακού, στον  Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και την ΠΑΕ Πιερικός, για την κάλυψη των εξόδων του λεωφορείου που μετέφερε τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, για να αγωνιστούν στην τελική φάση των εφήβων.