Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Πρόκριση ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων 2020-21

Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΑΕΚ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ/ΣΑΡΙΣΑ 64-62

Η πρώτη μέρα για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων 2020-2021, έληξε με ήττα για τους πρωταθλητές του νόμου μας. Οι έφηβοι του Βατανιακού ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως και ο Σ.Κ. Ιωάννινα με την περίοδο να κυλάει πόντο - πόντο στο πρώτο λεπτό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την προσκόμιση “voucher” του προγράμματος«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 20 Αυγούστου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα των αιτούντων μητέρων για το σχ. έτος 2021 – 2022 για την εγγραφή των παιδιών τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς / ΚΔΑΠ / ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). 

Χώρισαν οι δρόμοι του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με τον Παναγιώτη Παρασίδη

 Η συνεργασία μας με τον προπονητή Παναγιώτη Παρασίδη αποδείχθηκε μικρότερη των προσδοκιών μας. Αποφασίσαμε απο κοινού και μέσα σε φιλικό κλίμα, να διακόψουμε την κοινή μας πορεία, γιατί υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας στο σκεπτικό μας.

Ανανέωση και μεταγραφές στον Πιερικό - Αναχωρεί την Δευτέρα για την Σερβία


Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστής μας και την απόκτηση ακόμη τεσσάρων.