Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Δήμος Κατερίνης - Οργανισμός Πολιτισμού: Ψυχαγωγία & περιβαλλοντική γνώση, με τρεις ταινίες που προβλήθηκαν στο κοινό της Κατερίνης

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ. 

Ψυχαγωγία & περιβαλλοντική γνώση, με τρεις ταινίες που προβλήθηκαν στο κοινό της Κατερίνης

10/8 ΚΑΙ 12/8 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δύο εξαιρετικές ψυχαγωγικές ταινίες, καθώς και μια ταινία τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ), μικρού μήκους, παρακολούθησαν δημότες και επισκέπτες της Κατερίνης στο Αμφιθέατρο Πάρκου της πόλης, την Τρίτη 10/8 και την Πέμπτη 12/8, στο πλαίσιο κινηματογραφικών προβολών του θεσμού «Θερινό Σινεμά στην πόλη - Συντροφιά με τα Αστέρια», που παρουσίασε ο Οργανισμός Πολιτισμού Δ.Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ) και η Κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης. 

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): «Μάνες του κόσμου» στην Ολυμπιακή Ακτή - Η έκθεση φωτογραφίας θα παρουσιαστεί και στην πόλη της Κατερίνης

Με σπάνια ευαισθησία πορτρέτα και στιγμιότυπα από «Μάνες του κόσμου», που προσφέρουν μια μοναδική βιωματική εμπειρία στους επισκέπτες αποτυπώνει ο φακός του Νίκου Μπαμπανίκα. Ο λόγος για την ξεχωριστή υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, η οποία έως την Κυριακή 22 Αυγούστου θα φιλοξενείται στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής.

Απειλούν τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή: "Λύσε το συμβόλαιο γιατί θα σου σπάσουμε τα πόδια"

 

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο νομικός, Βασίλης Αποστολίδης και προέβη σε μια απίστευτη καταγγελία που αφορά τον Γιάννη Μυστακίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Του είπαν πως αν δεν λύσει τη συνεργασία  του με την Ξάνθη, θα του σπάσουν τα πόδια και θα του κάψουν το μαγαζί»!

Στο Ναϊρόμπι της Κένυας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ Κ20 η Άννα Χατζηπουργάνη!

  

Στο Ναϊρόμπι της Κένυας, θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ Κ20 (17-22/8)! Η Εθνική ομάδα της κατηγορίας θα είναι παρούσα, έτοιμη για το καλύτερο αποτέλεσμα! 

Υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΑΛΙΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛΘ 2014-2020»

Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας σας ενημερώνει ότι έχουν αναρτηθεί στη “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” η 3η Πρόσκληση των Μέτρων 3.2.2 & 4.2.4 και 3.4.4 για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020:

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): «Ένα αμάξι με δυο άλογα» - Αφιέρωμα στον κορυφαίο στιχουργό Κώστα Βίρβο από την Πολυτονική Ορχήστρα

- Δευτέρα 23 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης

«Ένα αμάξι με δυο άλογα» τιτλοφορείται το συναυλιακό αφιέρωμα της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης στον κορυφαίο στιχουργό Κώστα Βίρβο, το οποίο παρουσιάζεται τη Δευτέρα 23  Αυγούστου& ώρα 21:00, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου. 

Ιερά Πανήγυρις στην Ιερά Μονή Παναγίας Μακρυρράχης