Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Προπονητής τερματοφυλάκων στον Βατανιακό ο Κώστας Γρηγοριαδης

 

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του πτυχιούχου προπονητή Κώστα Γρηγοριάδη στην θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων και άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Ποτουρίδη. Παράλληλα ανακοινώνεται η δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων, για τερματοφύλακες όλων των ηλικιών. 

Επιτακτική ανάγκη ο καθαρισμός από ξερά χόρτα κ.α. στο εργοστάσιο Εμποτισμού & Επεξεργασίας Ξύλου στον Σιδ. Σταθμό

 

- Επιστολή Κουκοδήμου προς «ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.»

Επιστολή προς τη  «ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.» με θέμα  "Καθαρισμός χώρου εργοστασίου Εμποτισμού και Επεξεργασίας Ξύλου, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης - Αποτροπή πρόκλησης πυρκαγιάς" απέστειλε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. 

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, 21.30 - Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης

Η Π.Α.Ε. "Πιερικός" παρουσιάζει:

ΠΥΞ ΛΑΞ  - “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ TOUR 2021”

Έρχονται στην Κατερίνη

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, 21.30 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

ΓΑΣ Σβορώνου - Αναβάλει το καθιερωμένο πανηγύρι του λόγω πανδημίας

 Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας  και βάζοντας πάνω από όλα την προστασία της δημόσιας υγείας και των συμπολιτών μας, αποφασίσαμε ως Διοίκηση να ματαιώσουμε για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο πανηγύρι μας, παρά το γεγονός ότι αυτό αποτελούσε ένα σημαντικό οικονομικό στήριγμα της αγαπημένης μας ομάδας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Απο τις ελάχιστες ΠΑΕ με Ασφαλιστική και Φορολογική Ενημερότητα

 

Ο φάκελος του Πιερικού κατατέθηκε εκ νέου για να εκδικασθεί η έφεση του προς την αρμόδια επιτροπή αδειοδότησης της SL2. Ανεξάρτητα με την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας και επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και κατανοητό πως η συγκεκριμένη απόφαση ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τη συμμετοχή της ομάδας στη Β΄εθνική κατηγορία (SL2).

ΔΗΜΟΣ Κατερίνης - Τεστ covid με τη μέθοδο drive through στην Ανδρομάχη

 

Με στόχο την ανάσχεση της πανδημίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κατερίνης με τον ΕΟΔΥ συνεχίζεται, στην εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη),  η λειτουργία του Κέντρου Δειγματοληψίας τεστ covid με τη μέθοδο drive through (με μεταφορικό μέσο).

H Iερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συμμετέχει στα μέτρα πρόληψης δασικών πυρκαγιών στον Όλυμπο και στα Πιέρια

Στο πλαίσιο της έγκαιρης λήψης μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης ακραίων  φυσικών φαινομένων και καιρικών συνθηκών η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους Δήμους του Νομού, την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και τις υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές και εθελοντικές ομάδες, που έχουν λάβει μέτρα για την προστασία τόσο του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου όσο και των δασών της Πιερίας.