Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Ελπίς Ανδρομάχης - Ευχαριστήριο

 Η Ελπίς Ανδρομάχης ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Κωνσταντίνο Κουκουδήμο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών,  κ. Γεώργιο Κυριακίδη,  για την υλοποίηση και την άμεση ανταπόκριση τους στην αποπεράτωση του φωτισμού του βοηθητικού γηπέδου της Ανδρομάχης, καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, κ. Ιωάννη Συμεωνίδη, για την βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα.

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας απο τον ΠΙΕΡΙΚΟ! Στέλνει βοήθεια και ο ερασιτέχνης στους πυρόπληκτους!

 

Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας και απλώνει χέρι βοηθείας ώστε να απαλύνει τον πόνο και να "μαλακώσει" τις κακουχίες τους.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Δίου-Ολύμπου με την πολύτιμη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, του Α.Τ. Δίου-Ολύμπου και εθελοντών

 

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου, το Αστυνομικό Τμήμα Δίου-Ολύμπου, δίκτυο εθελοντών, φορέων και συλλόγων, βρίσκεται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει τις επόμενες ημέρες.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις (7/8)

Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 7 Αυγούστου

Προμήθεια κλιματιστικών μηχανημάτων για την αίθουσα ενόργανης του γυμναστικού συλλόγου “Αρχέλαος”

 

Την προγραμματική σύμβαση για την «Προμήθεια κλιματιστικών μηχανημάτων για την αίθουσα ενόργανης του γυμναστικού συλλόγου “Αρχέλαος”», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κατερίνης, κ. Ευστάθιος Κεραμιδιώτης.