Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΜΠΑΜ με Ιντζόγλου το Νέο Κεραμίδι!

 Μια απο τις ποιοτικότερες προσθέσεις που έχουν γίνει ποτέ στο ρόστερ της ομάδας μας και σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής που θα αφήσει το αποτύπωμα του στον σύλλογο.

Ηχηρές ανανεώσεις και πληρωμές προσωπικού στον Πιερικό!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας και την παραμονή στην ομάδα μας, δυο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου και συνάμα παικτών που είναι γηγενείς και άφησαν το δικό τους στίγμα με την σταθερή και καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα και ενός νεαρού και πολλά υποσχόμενου επιθετικού, επίσης γηγενή, του Κώστα Μηλιώτη.

Προσφορά Εργασίας

 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΓΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΞΥΔΟΥΣ ΖΗΤΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ (άνδρα)

Πληροφορίες στο τηλ. 2351022809 8:00 πμ-11:00 πμ

βιογραφικά στο avgaxedous@gmail.com

Επανέλεγχος και καθαρισμός φρεατίων ομβρίων από τη ΔΕΥΑ Κατερίνης

-Στόχος η διαφύλαξη υποδομών και περιουσιών ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων, που προβλέπει η ΕΜΥ

Στον έλεγχο της κατάστασης των φρεατίων ομβρίων έχει εστιάσει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης ενόψει έντονων βροχοπτώσεων που, σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται να πλήξουν την περιοχή μας.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του καρδιολόγου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Κατερίνης, Γιώργου Ζάννα. 

Ο εκλιπών υπηρέτησε με συνέπεια την επιστήμη του και με ήθος τα κοινά. Υπήρξε μια προσωπικότητα που είχε κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας. 

Η απώλειά του κάνει πιο φτωχή την κοινωνία μας.

Στην οικογένειά του, εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια.


Ο Δήμαρχος Κατερίνης

Κώστας Κουκοδήμος

ΕΠΣ Πιερίας: Συνάντηση – Σύσκεψη των Σωματείων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022

Καλούνται οι Εκπρόσωποι όλων των Σωματείων (Α', Β', Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣΠ), τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 (ώρα 20:00) στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πιερίας στη Νέα Έφεσο, σε Συνάντηση - Σύσκεψη με θέμα τις προϋποθέσεις διοργάνωσης (υγεινομικοί κανόνες- πρωτόκολλο, ημερομηνίες έναρξης, οικονομικοί όροι) των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, της νέας περιόδου.

Κοντά στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια ενίσχυσης των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας απο το γυμναστήριο Bootcampfitnesstudio.

Πολιτική Προστασία Δήμου Κατερίνης Έκκληση για καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων

Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών και η παρατεταμένη ανομβρία σε συνδυασμός με τους ανέμους που θα ενταθούν τις επόμενες ώρες, καθιστούν αναγκαιότητα την αυξημένη προσοχή όλων, ώστε να αποφευχθεί η εκδήλωση πυρκαγιών.

Ανόρυξη γεώτρησης για τη συμπληρωματική ύδρευση της ΤΚ Τριλόφου του Δ. Κατερίνης

 Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ» και της «Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης» για την υλοποίηση του έργου: «ΑΝΟΡΥΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΚ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΤΟΥ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ»

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ο ΓΑΣ Σβορώνου

 Πρώτο φιλικό προετοιμασίας!

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Παραμένουμε προσεκτικοί τις επόμενες ώρες για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και στην περιοχή μας τις επόμενες ημέρες. Για το λόγο αυτό αποφεύγουμε οποιαδήποτε εργασία μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, ενώ αποφεύγουμε και τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αποζημιώσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Μουσικό παραδοσιακό σεργιάνι με τους Μελωδούς της Παράδοσης

Ένα ταξίδι παραδοσιακής ελληνικής μουσικής με φιλική συμμετοχή των καλλιτεχνών, Μάνου Αχαλινωτόπουλου και Γιάννη Πούλιου, παρουσίασαν οι «Μελωδοί της Παράδοσης» το βράδυ της Τετάρτης 4/8 στο Αμφιθέατρο Πάρκου Κατερίνης. Αν και, λόγω των υγειονομικών μέτρων, δεν υπήρχε χορός, τελικά ήταν μια μουσική βραδιά που τη χάρηκαν και την καταχειροκρότησαν οι θεατές της.