Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

ΔΕΥΑΚ - Έκκληση για λελογισμένη χρήση του πόσιμου νερού

Έκκληση για λελογισμένη χρήση του πόσιμου νερού, απευθύνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης. Οι υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατούν και τις επόμενες μέρες σε συνδυασμό με την παρατεταμένη ανομβρία, έχουν περιορίσει αισθητά τις ποσότητες του διαθέσιμου πόσιμου ύδατος.

Αναβολή εκδήλωσης

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, η μουσική παράσταση «Το τραγούδι του νεκρού αδελφού» η οποία θα παρουσιαζόταν σήμερα Δευτέρα στο ανοιχτό θέατρο του Δημοτικού Πάρκου, αναβάλλεται για την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Αρχέλαος Κατερίνης - Τμήμα πάλης: Συγχαρητήριο μήνυμα

Το παλαιστικό τμήμα του Αρχέλαου Κατερίνης συγχαίρει τον αθλητή της Εθνικής ομάδας πάλης Παίδων Ραφαήλ Γκίρνη του Αντωνίου για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης που διεξήχθη στην Βουδαπέστη.

Έως και την Παρασκευή η διάθεση κλιματιζόμενης αίθουσας για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Στον κλιματιζόμενο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ – Αναπαύσεως 1, του Δήμου Κατερίνης μπορούν να καταφεύγουν οι δημότες και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άστεγοι κ.α.), για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας, τις επόμενες μέρες.

Η Δόμνα Μάντζου του Πιερικού Αρχέλαου στην Εθνική Κορασίδων


H Δόμνα Μάντζου στην Εθνική Κορασίδων!

H αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου Μάντζου Δόμνα κλήθηκε στην Εθνική κορασίδων για τις προσεχείς αγωνιστικές δραστηριότητες.

Αρτοπωλείο Μανουσαρίδης - Πλατεία Δημαρχείου

Το αρτοπωλείο Μανουσαρίδης από το 1972 φροντίζει για την άριστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών του!

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Γεωργούλη & τρίτος ο Χρυσίδης των Ολύμπιων Κατερίνης

 Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η Άρτεμις Γεωργούλη στα 53 κιλά ελευθέρας  νεανίδων στην πόλη των Σερρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2021 εφήβων και νεανίδων το Σαββατοκύριακο 30/7&1/08 

Εστία Πιερίδων Μουσών - «Εξερευνώντας τις πόλεις μας»

        Μια συλλογική φωτογραφική έκθεση από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης

     Με απόλυτη επιτυχία έλαβαν χώρα τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης. Η εκδήλωση διεξήχθη την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης, Εκάβη.