Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Κλείνει με Νίκο Κυπαρίσση τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΓΑΣ

 Τελειώνοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό η ομάδα μας, προχώρησε στην απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα.

Εκπαιδευτήρια Πλάτων - Platon Schools

 ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ

Δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ! Πληροφορίες και κράτηση θέσεων:
📧 kdap@platon.edu.gr
📞 2351031111

Απο την Κατερίνη στην Ευκαρπία ο 18χρονος Δημήτρης Λόγυρος!

 

Η Ευκαρπία θα κινηθεί για μια ακόμη σεζόν βασιζόμενη σε νεαρούς παίκτες, και αυτή την προοπτική έχουν και οι μεταγραφικές της κινήσεις.

Στην Κατερίνη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και προπονητής της εθνικής Μαυροβουνίου Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς

Ο 53χρονος Μαυροβούνιος αγωνίστηκε στον Πιερικό της Β' Εθνικής κατά την περίοδο 1995-96 έχοντας σημειώσει 6 γκολ σε 26 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, χωρίς παρόλα αυτά ν' αποτρέψει τον υποβιβασμό.

Εθελοντική Ομάδα Δήμου Κατερίνης: Υποστηρίζουμε την αδιάκοπη πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες μας!

Με νέους εθελοντές ενδυναμώνεται καθημερινά η εθελοντική δράση του Δήμου Κατερίνης με σκοπό τη στήριξη των ΑμεΑ να χρησιμοποιούν τα συστήματα Seatrac για να έχουν ακώλυτη και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα και να απολαμβάνουν το κολύμπι τους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πάνω από 35 συμπολίτες μας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον και συμμετέχουν πλέον στο πρόγραμμα διευκόλυνσης των ΑμεΑ που έχουν κινητικά προβλήματα και κινούνται με αμαξίδια. 

Ληξιπρόθεσμα Δήμου Κατερίνης - Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποπληρωμής 1,2 εκατομμυρίων ευρώ

Ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου Κατερίνης, ανω του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ αποπληρώθηκαν μέσω της σχετικής επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στο 100% και 1.200.655,64 ευρώ έχουν πιστωθεί σε λογαριασμούς προμηθευτών του Δήμου.

Μάντζου και Παπανικολάου στην Εθνική Κορασίδων Μπάσκετ

 Η Ιωάννα Παπανικολάου της ΑΓΕ Πιερίας και η Δόμνα Μάντζου του Πιερικού Αρχέλαου κλήθηκαν στην Εθνική Κορασίδων Μπάσκετ που σήμερα αρχίζει την προετοιμασία της για το δικό της European Challenger που θα διεξαχθεί από 9 έως και 14 Αυγούστου στο Ελσίνκι.

ΑΟ Τρίκαλα: Ο Λωνίδας Μπίλης τεχνικό δίδυμο με Μαγκρόουν στα Τρίκαλα!

 Ο Αγγλοαυστραλός Ντέιβιντ Μαγκρόουν και ο έμπειρος Λεωνίδας Μπίλης είναι και επίσημα  το προπονητικό δίδυμο στον ΑΟ Τρίκαλα.