Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Πρωταθλητής Εφήβων Μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ για το 2020-21 ο Βατανιακός

Στην Χρυσή Βίβλο του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ για το 2020-21 εγγράφηκε ως πρωταθλήτρια η ομάδα της Κατερίνης «ΑΕΚ Βατανιακός-Σάρισα». Η ομάδα του Πλάτωνα Χοτοκουρίδη συνέχισε την παράδοση των τελευταίων χρόνων, που θέλει το πρωτάθλημα εφήβων μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ να κερδίζετε από ομάδα της Κατερίνης.

Νάρτας και Καλαϊτζίδης επιστρέφουν στον Μακρύγιαλο!

Σημαντικές επιστροφές και προσθήκες στον Κεραυνό Μακρύγιαλο, οι Γιάννης Νάρτας και Βαγγέλης Καλαϊτζίδης.

Ο Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Τριάθλου ΤΡΙΑΣ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο

 

Ο Αθλητικός-Πολιτιστικός  Σύλλογος Τριάθλου ΤΡΙΑΣ  επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

Οικοξενάγηση «Τα Πουλιά του Πλατανόδασους Νεοκαισάρειας»

 

Ο Όμιλός μας διοργανώνει στις 01 Αυγούστου 2021 και ώρα 10:30 το πρωί, μια καινοτόμα και μοναδική διαδραστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.

Αφιερωμένο στον Δάσκαλο που έφυγε πρόσφατα, το παγκόσμιο μετάλλιο

 

Θερμή υποδοχή στον Κατερινωτη Παγκόσμιο πρωταθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης Ραφαήλ Γκίρνη στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Γονείς και φίλοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και η ΕΡΤ 3 και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί που τράβηξαν πλάνα από την έλευση του πρωταθλητή μας!!!

Ελπίς Ανδρομάχης - Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά παιχνίδια

 Ξεκινάει το Σάββατο 31 Ιουλίου η νέα αγωνιστική περίοδος  2021-2022 για την Ελπίς Ανδρομάχης, με την πρώτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μμ.  , ενώ την Δευτέρα 2 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρόνιας. 

Ο Στέφανος Συρανίδης νέος πρόεδρος στον Δία Δίου!

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/7/2021 και ώρα 12.00 μμ. στα γραφεία του συλλόγου, η προγραμματισμένη συνέλευση του Δ.Σ. του Δία Δίου για την κατανομή των δικαιωμάτων των μελών του οργανισμού,έπειτα από την εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουλίου.

Συλλυπητήριο Αιγινιακού - Ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια

 

Έως τώρα έχουν κλεισθεί τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια από τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ , ενόψει της νέας αγ. περιόδου 2021-22 :

Υπεύθυνος Τύπου ο Κώστας Παπαγεωργίου και φέτος στο Δία Δίου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπαγεωργίου ως Υπευθύνου Τύπου στο Γραφείο Τύπου της ομάδας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.