Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Πρώτη συνάντηση του Θερμαϊκού Κορινού

Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021 – 2022

Απόφαση – σταθμός για τη ΔΕΥΑΚ η απαλλαγή από το «βραχνά» των υπέρογκων χρεών προς τη ΔΕΗ

 

- Μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συνεδρίασης του Δ.Σ. της επιχείρησης η επιχορήγηση ύψους 7,5 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών 

Σε πανηγυρικούς τόνους κινήθηκε χθες το απόγευμα, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, μετά την ιδιαίτερα θετική εξέλιξη απαλλαγής της επιχείρησης από το «βραχνά» του υπέρογκου παλαιότερου χρέους προς τη ΔΕΗ, την οποία σηματοδοτεί η υπογραφή της απόφασης επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, ύψους 7,5 εκ. ευρώ.

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη

 

Συνάντηση στο Δημαρχείο Κατερίνης με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης), Σταύρο Καλαφάτη είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Αιγινιακός - Την Τρίτη ξεκινούν τα ...βάσανα

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση -  καθώς απομένουν λίγες μέρες -  , για την έναρξη της προετοιμασίας του Αιγινιακού , ενόψει της νέας αγωνιστικης περιόδου 2021-22. Πιό συγκεκρίμενα την προσεχή Τρίτη 27/7 στο Δημ. Γήπεδο " Γιάννης Παραλυκίδης " του Αιγινίου στις στις 6.30 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας Διοίκησης -  Προνητικού τήμ -  Ποδοσφαιριστών .

Ανακοίνωσε απόκτηση αμυντικού η Ελπίς Ανδρομάχης

 Η Ελπίς Ανδρομάχης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του αμυντικού ποδοσφαιριστή Γιάννη Φτεργιώτη, με εμπειρία από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας.

Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ευχαριστήριο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον συμπολίτη μας κ. ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ, για την εθελοντική προσφορά εργασίας  στη συντήρηση μεταλλικών κατασκευών του εντευκτηρίου του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και την επιχείρηση ΣΑΜΨΩΝ - ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ για την ευγενική χορηγία των απαραίτητων δομικών υλικών.