Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ξανά στον πάγκο του Απόλλωνα Ράχης ο Κώστας Τριανταφύλλου

 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Τριανταφύλλου.

Τέλος ο Δημηνάς από το Δία Δίου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΔημήτριοΔημηνά έπειτα από ένα χρόνο κοινής πορείας.

Τέλη Σεπτεμβρίου (26/9) ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League 2

 

Τέλη Σεπτεμβρίου (26/9) αναμένεται να ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Super League 2.

Προς μετάθεση οδηγείται η σέντρα της Super League 2 για τη σεζόν 2021-2022. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 26 Σεπτεμβρίου αντί για 12 Σεπτεμβρίου καθώς η ΕΕΑ δύσκολα θα προλάβει να εξετάσει όλους τους φακέλους από 31/8 έως και 12/9.

Υπογράφτηκε η επιχορήγηση 7,5 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στη ΔΕΥΑ για αποπληρωμή του υπέρογκου χρέους προς τη ΔΕΗ

Κ. Κουκοδήμος: ένας μεγάλος αγώνας δικαιώνεται

Αλλάζει σελίδα η ΔΕΥΑ Κατερίνης

Μια νέα σελίδα για το μέλλον και την προοπτική της ΔΕΥΑΚ, σηματοδοτεί  η υπογραφή της απόφασης επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών,  ύψους 7,5 εκ. ευρώ,  προς τη ΔΕΥΑΚ προκειμένου να αποπληρώσει χρέος παλαιότερων  ετών προς τη ΔΕΗ. 

Coffee Cube

  Καλή διάθεση, καλή παρέα & απολαυστικός καφές

Νικολάου Πλαστήρα 5

 23510-77900

Στην Γαλλία η πρώτη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης στην άμμο (φωτο)

 

Στο St.Laurent στην όμορφη Γαλλική Ριβιέρα διεξήχθησαν οι αγώνες της πρώτης φάσης απο τις 4 στο σύνολο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος  πάλης στην άμμο το τριήμερο 15-16-17 Ιουλίου, (η τρίτη θα γίνει στην παραλία Κατερίνης).

Πλατανόδασος - "THE GREATEST SHOWMAN" απόψε, μην το χάσετε!

Οι βραδιές κινηματογράφου επιστρέφουν στο Πλατανόδασος Πιερίας. Από Τετάρτη 7 Ιουλίου και για κάθε Τετάρτη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα προβάλλεται και μια αγαπημένη ταινία. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους/ες και η ώρα έναρξης των προβολών είναι 21:30. Θερινό σινεμά κάτω από τ’ αστέρια και τη δροσιά των πλατανιών. 

Μην το χάσετε!

Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις ύψους 1,6 εκατ. ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.

Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις, συνολικού ύψους 1.662.516,72 ευρώ, θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α., αύριο, Τετάρτη 21 Ιουλίου, σε 1.393 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων  που ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ή είναι δικαιούχοι ενισχύσεων για απώλεια παραγωγής.