Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Αιγινιακός: Ξανά στον πάγκο ο Γιώργος Ντάμτσιος - Ανανέωσε ο Θέμης Παπαδόπουλος

Παπαδόπουλος Θ. - Αργυρόπουλος Δ. ( Αντιπρόεδρος )

 Ο Αιγινιακός και ο Προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος θα πορευτούν από κοινού και τη νέα αγωνιστικη περιόδο . Οι δύο πλευρές εδώ και αρκετό καιρό έχουν συμφωνήσει ( ακόμα και στις λεπτομέριες ) ,απλά οι Διοικούντες του σωματείου της Βόρειας Πιερίας ήθελαν πρώτα να ολοκληρωθούν τα Διοικητικά του συλλόγου ( εκλογές ) και μετά να γίνει η επίσημη ανακοίνωση της παραμονής του 39χρόνου Ημαθιώτη πετυχημένου τεχνικού , στο τιμόνι της τεχνικής  ηγεσίας των Αιγινιωτών . 

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Τρεις συναυλίες του Μουσικού Σχολείου σε Κ.Αγιάννη, Παραλία & Ολυμπιακή Ακτή

- «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΗΧΟΙ» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στο Αμφιθέατρο του Κάτω Αγιάννη, στις 9.00 το βράδυ, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης πραγματοποιεί την πρώτη από τις τρεις συναυλίες του στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχει προετοιμάσει, γι’ αυτό το καλοκαίρι, ο Οργανισμός Πολιτισμού τού Δ.Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ). 

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για το πανελλήνιο συνέδριο

 

προς τιμήν της 200ης επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Εντείνεται ο σχεδιασμός των Επετειακών Εκδηλώσεων που προετοιμάζει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους Δήμους Κατερίνης, Δίου – Ολύμπου και Πύδνας – Κολινδρού και τη συμμετοχή της Εστίας Πιερίδων Μουσών για το έτος 2021 με αφορμή την συμπλήρωση διακοσίων ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821.

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): Πολιτιστικό καλοκαίρι - Αgenda

Σήμερα Τρίτη, 20 Ιουλίου, ώρα 9:30 μ.μ.

Αμφιθέατρο Πάρκου Κατερίνης

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ 

Επιτυχίες για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου

Οι επιτυχίες στους αγώνες αντισφαίρισης συνεχίζονται για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου το τελευταίο δεκαήμερο.

Σήμερα, θα είμαστε όλοι εκεί! Στην παρθενική προβολή του ντοκιμαντέρ "Χρυσή Αυγή - Υπόθεση όλων μας", στον Θερινό Κινηματογράφο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Σήμερα, Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, ώρα 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, θα προβληθεί για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ της Angelique Κουρούνη "Χρυσή Αυγή - Υπόθεση όλων μας".