Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση voucher για παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠAμεΑ σχ. έτους 2021-2022

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι για το σχ. έτος 2021 – 2022, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο από τις 19Ιουλίου 2021 έως τις 3 Αυγούστου 2021.

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΚΕΔΕ - Εισήγηση του Δημάρχου Κατερίνης - Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας για τον εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Κτηματολογίου

Κώστας Κουκοδήμος: Στόχος ηεπιτάχυνση της κτηματογράφησης και η απλοποίηση των διαδικασιών

Ο  προϋπολογισμός της Ένωσης για το 2022, τα θέματα των  αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και οι συνακόλουθες τροποποιήσεις που προτείνει η ΚΕΔΕ για την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, τέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με τηλεδιάσκεψη.

Ψυχές αβοήθητες σε κοινωνία τεράτων…

Αυτό το θέμα δεν θέλει ιδιαίτερη εισαγωγή. Ούτε… σάλτσες.

 Αντιγράφω από το ρεπορτάζ: «Ανάμεσα στα άλλα στατιστικά που δημοσιοποίησε η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αυξήθηκαν κατά 27,78% οι παρεμβάσεις πρόληψης σε γονείς/κηδεμόνες με θεματική τη σεξουαλική κακοποίηση, κατά 41,29% οι αναφορές για παιδιά σε κίνδυνο, κατά 41,38% για εφήβους και κατά 82% οι κλήσεις στη γραμμή 116111 σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη παιδιών που έχουν κακοποιηθεί ή κακοποιούνται».

Κεντρική Μακεδονία - Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα

 

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα Δευτέρα, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 35 βαθμούς, ενώ ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι άστατος με βροχές και καταιγίδες.

Συναυλία-αφιέρωμα για τα 10 Χρόνια του Κοινωνικού Φαρμακείου Κατερίνης

 

10 χρόνια Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης 

Τιμάμε τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην αδιάλειπτη λειτουργία μιας κοινωνικής δομής η οποία πρωτοστάτησε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

ΓΑΣ Σβορώνου - Τέσσερις νέες μεταγραφές για την ομάδα του Γιάννη Τρελλόπουλου

Η ομάδα του ΓΑΣ προχώρησε τις τελευταίες ημέρες σε 4 ακόμη σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες και ανακοίνωσε:

Super League 2: Oι 28 + 6 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα

 

Εν όψει την έναρξης του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, και μετά το τέλος της προθεσμίας, δήλωσαν συμμετοχή 28 ομάδες και συγκεκριμένα: