Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

"Άραβας" ο Κυριάκος!

 

Μετά τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ποδοσφαιριστής της η Al-Fayha είναι και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ξεκινούν τη Δευτέρα 19/7 οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ «Λυδία»


Ξεκινούν αύριο Δευτέρα, 19/7 και ολοκληρώνονται στις 3/8 οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ «Λυδία»

Καλέστε στο 2351303876 ή ελάτε στους χώρους μας καθημερινά από τις 8:30 έως τις 20:30 Ειρήνης με Θεσσαλονίκης γωνία, στο κέντρο της Κατερίνης.

Νίκος Μυστρίδης και Βασίλης Κατσάρας στον Βατανιακό!

 

Πήρε Νίκο Μυστρίδη ο Βατανιακός!

Ο Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μυστρίδη Νικόλαου από την ομάδα του Άρη Κοκκινοπλιτών! 

Σωτήρης Νιζαμόπουλος - Το τανκ του Αιγινιακού

 

Πήγα χθές Σάββατο  στην εκκλησία της Κοίμησης Θεοτόκου στο Αιγίνιο , για την εξόδιο ακολουθία  του παλιού άσσου του Αιγινιακού Σωτήρη Νιζαμόπουλο .

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Μετατίθεται για την Τετάρτη 21 Ιουλίου, η συναυλία - αφιέρωμα της Πολυτονικής Ορχήστρας στον Σταύρο Ξαρχάκο

- Ώρα έναρξης 21:00 – Αμφιθέατρο Πάρκου

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ. αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας, η  προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα 19 Ιουλίου - συναυλία της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης, μετατίθεται για την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στις 21.00 στον ίδιο χώρο (αμφιθέατρο πάρκου).

Μουσική πανδαισία στη συναυλία αλληλεγγύης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης για την ενίσχυση των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην εκδήλωση για την ενίσχυση των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας.

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 - Η Άννα συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

 

Με νέο ατομικό ρεκόρ στην 9η θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 η 18χρονη Άννα Χατζηπουργάνη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Εβδομάδα ανανεώσεων και μεταγραφών στην ΠΑΕ της Πιερίας

Ποδοσφαιριστές που παραμένουν στο ρόστερ αλλά και μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πιερικός, με μια εβδομάδα εξελίξεων να κυλάει για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας.