Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Μένουμε ασφαλείς - Μένουμε προστατευμένοι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:

Ενόψει του καύσωνα που επικρατεί, προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους ανθρώπους με αυξημένα προβλήματα υγείας.

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: "ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ" με την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης στο αμφιθέατρο του Πάρκου

Η Πολυτονική Ορχήστρα με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021", σας προσκαλεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο αμφιθέατρο του Πάρκου, στη συναυλία με τίτλο "ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ". 

Αντιδημαρχία Καθαριότητας - Έκκληση για ορθή διαχείριση των απορριμμάτων

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διατήρηση της καθαριότητας αποτελεί διαρκή μέριμνα της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, αλλά για να επιτευχθεί σε μέγιστο βαθμό απαραίτητη είναι η συνεργασία των δημοτών.

«Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη» προβάλλεται την Τρίτη 20/7, στις 9.30 μ.μ. στο θέατρο Πάρκου με ελεύθερη είσοδο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ «ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ - ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ Τ’ ΑΣΤΕΡΙΑ»

Με μια ρομαντική κωμωδία του 1938, η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου (ΟΠΠΑΠ) πραγματοποιεί αυλαία έναρξης των θερινών προβολών ταινιών την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουλίου,στις 9.30 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο Πάρκου Κατερίνης, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού «Θερινό Σινεμά στην Πόλη - Συντροφιά με τ’ Αστέρια». 

Ευχαριστήριο Μανώλη Τσιτλακίδη στην ΑΕ Περίστασης

 

Ο Μανώλης Τσιτλακίδης μέσω του pieriasport θέλησε να ευχαριστήσει το Δ.Σ της ΑΕ Περίστασης για τις καλές στιγμές αλλά λίγες λόγω του covid και καλή επιτυχία στην καινούργια χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή παλιός ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού

 Φτωχότερη απο χθές είναι η οικογένεια του Αιγινιακού , καθώς έφυγε από τη ζωή , ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού Σωτήρης Νιζαμόπουλος σε ηλικία 70χρόνων , ύστερα από άνιση μαχη με την επάρατο νόσο .

Παρεμβάσεις διαγράμμισης οδών και δημιουργίας διαβάσεων πεζών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις (εργασίες διαγράμμισης οδών, δημιουργία διαβάσεων πεζών)  με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εντός των οικισμών του Αγίου Σπυρίδωνα και της Βροντούς, βελτιώνοντας τις συνθήκες οδήγησης και την καθημερινότητα των πολιτών και επισκεπτών της περιοχής,