Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Πήρε Νίκο Τροΐρη ο ΓΑΣ Σβορώνου

Μια ακόμη σημαντική πρόσθεση στο ρόστερ του έκανε ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Επιστροφή στη ...βάση για τον πολύπειρο Θάνο Τόλιο!

 

Επέστρεψε στην Αναγέννηση Κολινδρού και όπως όλα δείχνουν, εκεί θα κλείσει την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού αποτελεί τον ελκυστικότερο γι αυτόν προορισμό. Ο λόγος για τον πολύπειρο Θάνο Τόλιο.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ανακοίνωση πρόσληψης 18 υπαλλήλων στην υπηρεσία Καθαριότητας διάρκειας δύο μηνών (ΙΔΟΧ)

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαοκτώ (18) υπαλλήλων, συγκεκριμένα 15 συνοδών απορριμματοφόρων και 3 οδηγών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις σε εξέλιξη στον Σβορώνο

Ασφαλτοστρώσεις, που αναβαθμίζουν ριζικά το οδικό δίκτυο και την καθημερινότητα των δημοτών ξεκίνησαν σήμερα στον Σβορώνο. Ο λόγος για τη «Βελτίωση υφιστάμενων οδικών υποδομών εντός της Δ.Κ Σβορώνου της Δ.Ε. Κατερίνης», προϋπολογισμού 201.612 ευρώ, που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης (Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας).

Έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας σε καταστήματα για τα τραπεζοκαθίσματα

Σε ελέγχους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε ελέγχους που αφορούν τα τ.μ. ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, προχώρησε, από σήμερα, Τρίτη 13/7, η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης. 

Δυο ανανεώσεις και μια μεταγραφή ο Βατανιακός!

Ανανέωσε ο Ανδρονικίδης

 Ο Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία της ομάδας μας τον Ανδρονικίδη Γιώργο!  Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. Βατανιακός του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Ο Ατρόμητος Κατερίνης ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή


  Ο Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης, ευχαριστεί δημόσια το Δήμαρχο Κατερίνης, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κατερίνης, πρώην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ιωάννη Συμεωνίδη, για την σημαντική τους συνεισφορά σε σειρά παρεμβάσεων στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, καθιστώντας το εύρυθμο και λειτουργικό.

Μεταγραφές και ανανεώσεις στον ΓΑΣ Σβορώνου!


Ηχηρές μεταγραφές αλλά και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν και φέτος στην ομάδα του ΓΑΣ, ανακοίνωσε ο σύλλογος του Σβορώνου.

4ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ - Τα αποτελέσματα

 

Στην μεγάλη εκδήλωση επίλεκτων στο «ΦΕΣΤΙΒΑΛ “THMENΙΔΑΙ» ΧΟΥΡΟΝ IV » την Κυριακή  11 Ιουλίου 2021 στην Κατερίνη και ώρα έναρξης 10:00 π.μ., ο διοργανωτής ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ (Κων/νος Χουριδης) υπο την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ φρoντίζει για ακόμη μια φορά μια εκπληκτική αθλητική ημερίδα πολεμικών τεχνών που θα δώσουν το παρών τους στο BOXING, Κ1, LOWKICK, GRAPPLING, MMA, EPIΔΕΙΞΕΙΣ, ΦΟΡΜΕΣ