Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Με επιτυχία τα δοκιμαστικά για την στελέχωση της Κ19 (φωτο)

 

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ Πιερικός, για την στελέχωση της δεύτερης ομάδας του. Ποδοσφαιριστές από την Πιερία αλλά και όλη την Ελλάδα γενικότερα, πήραν μέρος στα διτέρματα που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο (09-10/07) στο Α΄ΔΑΚ (γήπεδο του Πιερικού) στην Κατερίνη. Τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, με όλους τους συμμετέχοντες να υποβάλλονται σε Self tests πρίν περάσουν στα αποδυτήρια του γηπέδου και τα οποία εξασφάλισε και διέθεσε η ΠΑΕ της Πιερίας.

Rapid tests αύριο Τρίτη 13/07 στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και την Πέμπτη 15/07 στη Λεπτοκαρυά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Rapid tests (έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της νόσου Covid-19) θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 (ώρες 09:00 – 13:00) στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021 (ώρες 10:00 – 13:00) στην πλατεία της Λεπτοκαρυάς.

Δήμος Κατερίνης: 1.105.088 ευρώ από το «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για την ολοκλήρωση ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου

- Η χρηματοδότηση αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό της σκηνής & των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Την ένταξη του έργου του Δήμου Κατερίνης με τίτλο «Εξοπλισμός για τη λειτουργία Θεάτρου και χώρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Κατερίνης» στον Άξονα «Παιδεία,Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» - («Ελλάδα 1821 - Ελλάδα 2021»), του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Ποιές είναι οι υπόλοιπες 35 ομάδες που θα συμμετέχουν μαζί με τον Πιερικό στη νέα Super League 2

 

Με 36 ομάδες θα διεξαχθεί η νέα Super League 2, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Από κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν πέντε ομάδες ενώ στόχος είναι σε βάθος τριετίας, η κατηγορία να έχει μείνει με 18 ομάδες.

Γ΄ Εθνική: Τέσσερις όμιλοι των 18 ομαδων από τη σεζόν 2022 – 23

 

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις. Συζητήθηκαν και θα εισαχθούν, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής, προς ψήφιση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. (19 Ιουλίου), παρατηρήσεις-παρεμβάσεις επί του προτεινόμενου από την FIFA και την UEFA σχεδίου του νέου καταστατικού της Ομοσπονδίας.