Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της Π.Ε. Πιερίας, του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και του Δήμου Δίου-Ολύμπου για τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τον τουρισμό

Ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) σε συνεργασία  με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Δίου-Ολύμπου διοργάνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουλίου ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Υγειονομικά πρωτόκολλα και νομικές επιπτώσεις των τουριστικών επιχειρήσεων».

PLAYZONE 2021 - Σήμερα ο μεγάλος τελικός (8 μ.μ.)

ΕΠΟ - Απο την Γ΄Εθνική η συμπλήρωση του αριθμού των ομάδων της SL2 αν προκύψουν κενά

 

Μια σημαντική απόφαση πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το προσεχές πρωτάθλημα της Super League 2.

Με τις Β΄ ομάδες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού η Super League 2

 

Οι Β' ομάδες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, σύμφωνα με σημερινή (9/7) απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. 

Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο νοσοκομείο Κατερίνης

 Ένας 58χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με κατάγματα συνέπεια τροχαίου από τις αρχές του μήνα βρέθηκε απαγχονισμένος με ένα κορδόνι στο δωμάτιό του.

ΓΑΣ Σβορώνου - Απο το "επάνω ράφι" οι επιλογές για το φετινό ρόστερ!

 

Ξεκίνησε ο εμπλουτισμός του ρόστερ για την ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, με την ομάδα της Πιερίας να προγραμματίζει απο τώρα τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχει τους στόχους της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Στις 2 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία - Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών στην Κ19

Με τη συμμετοχή 30 νεαρών ποδοσφαιριστών απο όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε χθές Παρασκευή 09/07, η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών της Κ19 ομάδας της ΠΑΕ Πιερικός. Της δεύτερης ομάδας του συλλόγου της Πιερίας, η οποία θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα Νέων της SL2.