Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Αθανασιάδης Νίκος, Ο Αξέχαστος «Τζέμαν»

 Ο  Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος (ΓΑΣ)  «Όλυμπος», ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου  1946.  Το 1961 συγχωνεύτηκε  με την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου και συγκρότησαν  τον θρυλικό Πιερικό.  Στους 90 περίπου ποδοσφαιριστές της πρώτης και δεύτερης ομάδας που φόρεσαν την φανέλα αυτού του ένδοξου  σωματείου ανήκε και ο Αθανασιάδης Νίκος.

PLAYZONE 2021 - Τα χθεσινά αποτελέσματα και τα ζευγάρια των ημιτελικών

Η Δωροθέα της Πιερίας πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο!

 


Πανηγυρική πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο Ολυμπιακό τόξο, πήρε η Δωροθέα Ποιμενίδου.

Το Φεστιβάλ Επταπυργίου «ταξιδεύει» στην Πιερία με οδηγούς την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου – Ολύμπου θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο Λιτοχώρου, απευθείας από το Επταπύργιο σε live streaming  την Όπερα TOSCA του GiacomoPuccini  και το αφιέρωμα στον Θεσσαλονικιό συνθέτη Γιώργο Καζαντζή στις 28 Ιουλίου.

Ασφαλής και επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία της Ε.Π.Μ.

 

   Με απόλυτη ασφάλεια και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, της Εστίας Πιερίδων Μουσών, την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, στο κτίριο της Εστίας.

Αλλάζουν τα δεδομένα στα γήπεδα - Νέα πραγματικότητα για τους φιλάθλους

 Η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19» ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», ως προς το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, που είχε θέσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού και επεξεργάζονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποφάσισε ότι:

Ευχαριστήρια επιστολή Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ προς Αναστάσιο Τσανούσα

 

Ο Ερασιτέχνης ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν 2020/21 εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον προπονητή των Ακαδημιών Αναστάσιο Τσανούσα για το έργο και τη συνεισφορά του στην Σχολή Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.