Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Συνεχίζει με Σιώκα η Ανδρομάχη

 

Η Ελπίς Ανδρομάχης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας και για τη νέα σεζόν με τον έμπειρο επιθετικό Αποστόλη Σιώκα.

Χάρης Καμπερίδης: Ευχαριστώ τον ΓΑΣ Σβορώνου

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βασίλη Μπέλπα και όλα τα μέλη της περσινής διοίκησης του ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ για την άψογη συνεργασία μας

Τοποθέτηση νέων επιδαπέδιων δοχείων απορριμμάτων

Περισσότερα από 170 επιδαπέδια δοχεία απορριμμάτων αναμένεται να έχουν τοποθετηθεί έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας σε αντίστοιχο αριθμό σημείων της πόλης και του παραλιακού μετώπου του Δήμου.

Εκπαιδευτική περιήγηση των μαθητών Ρομά στο αρχαιολογικό πάρκο του Δίου

- Διοργάνωση του Παραρτήματος Ρομά Κατερίνης με την συμμετοχή & των μητέρων των παιδιών

Εκπαιδευτική εκδρομή για τους μαθητές Ρομά στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου διοργάνωσε το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Κατερίνης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αύριο τα δοκιμαστικά της Κ19 στο Α΄ ΔΑΚ (γήπεδο Πιερικού)

 

Αύριο Παρασκευή (09/07) και την ίδια ώρα το Σάββατο (10/07) και ώρα 20.00΄ υπό το φως των προβολέων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών των ημερών, θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά της δεύτερης ομάδας της ΠΑΕ Πιερικός που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα νέων της Super League 2.

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση της απόδοσης - ποιότητας φωτισμού στο πάρκο της Ολυμπιακής Ακτής

- Παρεμβάσεις εξωραϊσμού & στην Παραλία

Στον εξωραϊσμό, στον ποιοτικό - επαρκή φωτισμό οδών και κοινόχρηστων χώρων, συμβάλλουν οι εργασίες συντήρησης - αντικατάστασης, τοποθέτησης και χρήσης σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED μεγάλης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης & εξοικονόμησης ενέργειας. 

Πανήγυρη Ιερού Ναού Νικοδήμου Αγιορείτου στην Λεπτοκαρυά

Αυξημένη έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης

Αυξημένη  έκκριση ιικού φορτίου στα λύματα της Κατερίνης καταγράφει η τρέχουσα έκθεση συμπερασμάτων από την ανάλυση δειγμάτων που έλαβε από το Βιολογικό Καθαρισμό Κατερίνης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Εργαστήριο Φαρμακολογίας Τμήμα Φαρμακευτικής – Εργαστήρια Βιολογίας Ανάπτυξης και Γενικής Μικροβιολογίας, Τμήμα Βιολογίας).

PLAYZONE 2021 - Η τελική βαθμολογία και οι ημιτελικοί