Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Έκκληση της ΔΕΥΑΚ για ορθολογική χρήση του νερού

Έκκληση στους καταναλωτές για ορθολογική και λελογισμένη χρήση νερού απευθύνει η ΔΕΥΑΚμε δεδομένο, ότι, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν (υψηλές θερμοκρασίες) επιτείνουν το πρόβλημα έλλειψης νερού, που διαχρονικά παρατηρείται στη διάρκεια του καλοκαιριού, σε περιοχές του Δήμου Κατερίνης. 

Δήμος Κατερίνης: Βελτιωτικές παρεμβάσεις στον κυκλικό κόμβο της Περίστασης

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης στον κυκλικό κόμβο της Περίστασης, από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας.

ΓΙΝΕ εθελοντής στον Δήμο σου για τα Seatrac!

Υποστηρίζουμε την αδιάκοπη πρόσβαση των Α.Με.Α στις παραλίες μας και σας προσκαλούμε αν είστε άνω των 18 να συμμετέχετε κι εσείς, εποπτεύοντας εθελοντικά την ομαλή λειτουργία τους.

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε παρεμβάσεις συντήρησης και καθαρισμού επαρχιακής οδού

Σε παρεμβάσεις συντήρησης και καθαρισμού της 1ης επαρχιακής οδού Κατερίνης-Παραλίας, πραγματοποίησε  αυτοψία η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Την Παρασκευή η Γενική Συνέλευση των μελών του " Α.Ο.Κ. ΑΓΙΝΙΑΚΟΣ " (Μπασκετ)

 

Την παρασκευή 9 /7 και ωρα 19:00 θα γίνει η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του  " Α.Ο.Κ. ΑΓΙΝΙΑΚΟΣ " ( Μπασκετ ) στην αίθουσα τύπου του Δημοτικου Γηπεδου Αιγινιου  " ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ " , με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω :

Λεωνίδας Λεουτσάκος "Θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε τους προσπάθεια"

 

Συνάντηση του προέδρου της super league2 και football league Λεωνίδα Λεουτσάκο με τον δ/ντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Βασίλη Τσακιρίδη.

Στην Πιερία οι Διασυλλογικοί Ομαδικοί Αγώνες Σκάκι του Προκριματικού Ομίλου Α’ Εθνικής Κεντροδυτικής Μακεδονίας

 

10-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Σιμουλτανέ» αγώνες σκάκι με τον πρωταθλητή Ελλάδας Γρηγόρη Βαρδάκα - Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών

Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ - Συγχαρητήρια στη μαθήτρια μας Χατζηπουργάνη Άννα!

Photos: Angelos Zymaras / azsportsimages
 

Η διεύθυνση και το προσωπικό των εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τη μαθήτριά μας Χατζηπουργάνη Άννα, η οποία προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο αγώνισμα των 400 μέτρων μετ' εμποδίων.

Δε συνεχίζουν μαζί ΓΑΣ και Χάρης - Βασίλης Καμπερίδης

 Την είδηση που αναφέρει πως δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους με τον ΓΑΣ Σβορώνου γνωστοποίησαν οι Χάρης και Βασίλης Καμπερίδης.

Έγραψε ιστορία ο Κυριάκος Σαββίδης

 

Ξεκίνησε σήμερα το νεοσύστατο Conference Europa League και ο Κυριάκος Σαββίδης έγραψε ιστορία!