Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Γενική Συνέλευση και εκλογές αύριο Κυριακή στον ΓΑΣ Σβορώνου

 

Την Κυριακή 4/7/2021 θα πραγματοποιηθεί στις 11.30΄η Γενική Συνέλευση των μελών του ΓΑΣ Σβορώνου.

4ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών - ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ Επίλεκτων Μαχητών

«Στη σκιά του Ολύμπου»: Πώς η Κατερίνη συνδυάζει εκπληκτικά βουνό και θάλασσα

 

Όταν ένας επισκέπτης λέει «στη σκιά του Ολύμπου», οι άνθρωποι της Κατερίνης τον διορθώνουν και επαναδιατυπώνουν λέγοντας «στο φως του Ολύμπου». Έτσι αισθάνονται και αυτό το μήνυμα θέλουν να λάβει ο δέκτης. Ότι βρίσκεται σε έναν τόπο ευλογημένο, γεμάτο φως και «προστατευμένο» από τα Πιέρια όρη και το «μυθικό» βουνό του Ολύμπου. 

Η φυγή της Μικρασιάτισσας μάνας έγινε γλυπτό, στην Κατερίνη (βίντεο)

 (Φωτ.: olympusmera.gr)

Με μια λιτή, αλλά γεμάτη συμβολισμούς εκδήλωση, το απόγευμα της Πέμπτης έγιναν στην Πλατεία Μικρασιατών στην Κατερίνη τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού που είναι αφιερωμένο στη Μικρασιάτισσα μάνα.

Κατερίνη - Της απέσπασε 6.450 ευρώ από τραπεζικό της λογαριασμό

 Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών,

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/07)

 Το πρόγραμμα του Σαββάτου 03/07

Η 14η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης

  Την δέκατη τέταρτη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 η Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και τον σύλλογο «Στηρίζω».

Εστία Πιερίδων Μουσών - Συνάντηση της νέας Προέδρου με τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού

 Συνάντηση της νέας Προέδρου της Εστίας Πιερίδων Μουσών κ. Στέλλας Τζιτζιλή, συνοδευομένη μετά της Εφόρου Χορωδίας κ. Ιωάννας Ηλιάδου, με τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιο  Μανώλα και παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Πασχάλη Πουρτσίδη κατά την οποίαν συζητήθηκαν θέματα της θεσμοθετημένης ετήσιας συναυλίας στον χώρο της Αρχαίας Πύδνας.

PLAYZONE 2021 - Τα αποτελέσματα της Παρασκευής και η βαθμολογία των δυο ομίλων