Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Κλείνει με Νίκο Κυπαρίσση τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΓΑΣ

 Τελειώνοντας τον μεταγραφικό σχεδιασμό η ομάδα μας, προχώρησε στην απόκτηση ενός πολύ ποιοτικού επιθετικού με έφεση στο σκοράρισμα.

Εκπαιδευτήρια Πλάτων - Platon Schools

 ΚΔΑΠ ΠΛΑΤΩΝ

Δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ! Πληροφορίες και κράτηση θέσεων:
📧 kdap@platon.edu.gr
📞 2351031111

Απο την Κατερίνη στην Ευκαρπία ο 18χρονος Δημήτρης Λόγυρος!

 

Η Ευκαρπία θα κινηθεί για μια ακόμη σεζόν βασιζόμενη σε νεαρούς παίκτες, και αυτή την προοπτική έχουν και οι μεταγραφικές της κινήσεις.

Στην Κατερίνη ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και προπονητής της εθνικής Μαυροβουνίου Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς

Ο 53χρονος Μαυροβούνιος αγωνίστηκε στον Πιερικό της Β' Εθνικής κατά την περίοδο 1995-96 έχοντας σημειώσει 6 γκολ σε 26 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, χωρίς παρόλα αυτά ν' αποτρέψει τον υποβιβασμό.

Εθελοντική Ομάδα Δήμου Κατερίνης: Υποστηρίζουμε την αδιάκοπη πρόσβαση ΑμεΑ στις παραλίες μας!

Με νέους εθελοντές ενδυναμώνεται καθημερινά η εθελοντική δράση του Δήμου Κατερίνης με σκοπό τη στήριξη των ΑμεΑ να χρησιμοποιούν τα συστήματα Seatrac για να έχουν ακώλυτη και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα και να απολαμβάνουν το κολύμπι τους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πάνω από 35 συμπολίτες μας έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον και συμμετέχουν πλέον στο πρόγραμμα διευκόλυνσης των ΑμεΑ που έχουν κινητικά προβλήματα και κινούνται με αμαξίδια. 

Ληξιπρόθεσμα Δήμου Κατερίνης - Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποπληρωμής 1,2 εκατομμυρίων ευρώ

Ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου Κατερίνης, ανω του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ αποπληρώθηκαν μέσω της σχετικής επιχορήγησης από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στο 100% και 1.200.655,64 ευρώ έχουν πιστωθεί σε λογαριασμούς προμηθευτών του Δήμου.

Μάντζου και Παπανικολάου στην Εθνική Κορασίδων Μπάσκετ

 Η Ιωάννα Παπανικολάου της ΑΓΕ Πιερίας και η Δόμνα Μάντζου του Πιερικού Αρχέλαου κλήθηκαν στην Εθνική Κορασίδων Μπάσκετ που σήμερα αρχίζει την προετοιμασία της για το δικό της European Challenger που θα διεξαχθεί από 9 έως και 14 Αυγούστου στο Ελσίνκι.

ΑΟ Τρίκαλα: Ο Λωνίδας Μπίλης τεχνικό δίδυμο με Μαγκρόουν στα Τρίκαλα!

 Ο Αγγλοαυστραλός Ντέιβιντ Μαγκρόουν και ο έμπειρος Λεωνίδας Μπίλης είναι και επίσημα  το προπονητικό δίδυμο στον ΑΟ Τρίκαλα.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ξεκίνησε και συνεχίζει την προετοιμασία του ο Αιγινιακός

 

Του Γιώργου Καρανικόλα                                         

Με αισιοδοξία και πίστη για μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ συνεχίζει για 3η μέρα την προετοιμασία του στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΙΓΙΝΙΟΥ " Γιάννης Παραλυκίδης " , υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Ντάμτσιου Γιώργου .

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961

 Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σ.Φ.Κ  ΠΙΕΡΙΚΟΣ1961 ανοίγει τις πόρτες της στους αθλητές της και σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν σ΄αυτή.

Δήμος Κατερίνης - Πρόγραμμα εμβολιασμού «κατ’ οίκον»

Στη μάχη της επιτάχυνσης των εμβολιασμών συμμετέχει ο Δήμος Κατερίνης μέσω του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ανακοίνωσε τρείς νέες μεταγραφές ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

 


Τρείς νέες προσθήκες στο ρόστερ του έκανε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Η ανακοίνωση του συλλόγου της Πιερίας για τις τρεις νέες μεταγραφές:

Έως και την Κυριακή η διάθεση κλιματιζόμενης αίθουσας για την αντιμετώπιση του καύσωνα

 

Ανακοίνωση

Στον κλιματιζόμενο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ – Αναπαύσεως 1, του Δήμου Κατερίνης μπορούν να καταφεύγουν οι δημότες και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άστεγοι κ.α.), για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας, τις επόμενες μέρες.

ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΔΗΚΕΔΗΚ - Με γιορτή ολοκληρώθηκε η χρονιά

 

Με την καθιερωμένη γιορτή, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ολοκληρώθηκε η χρονιά για παιδιά, γονείς και εργαζομένους στα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κατερίνης.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Αναγέννηση Κολινδρού - Επιστρέφει στον πάγκο ο Ηλίας Μποταΐτης!

Photo Hasapetis

Με ανακοίνωση της η Αναγέννηση Κολινδρού, γνωστοποίησε ότι επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας ο πρώην προπονητής της, Ηλίας Μποταΐτης.

Ματαιώνεται η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης

Την ματαίωση της Εμπορπανήγυρης Κατερίνης (Σέπτέμβριος 2021) αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αγιασμός και "πρώτη" για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου (φωτο)

 Πρώτα ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια η έναρξη των προπονήσεων της προετοιμασίας για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, που ανακοίνωσε στην σελίδα του τα εξής:

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με τον διοργανωτή του Φεστιβάλ «Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ»

 

Με τον δάσκαλο πολεμικών μαχητικών τεχνών και διοργανωτή του Φεστιβάλ Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ, κ. Κώστα Χουρίδη, συναντήθηκε στο γραφείο του, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης - Ευχαριστήριο

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Σώμα  Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρία Pieria Fire για την ευγενική χορηγία κρανών προστασίας,  η οποία έρχεται να ενισχύσει τον διασωστικό εξοπλισμό μας, ώστε να διευρυνθεί η εθελοντική προσφορά μας  προς το κοινωνικό σύνολο.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, με τηλεδιάσκεψη


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (ο τρόπος ψήφισης μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο προς τον Πρόεδρο, όπως e-mail, sms, κλήση ή βιντεοκλήση κ.α.) στις 28 Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00,

Μάγεψε το κοινό της Κατερίνης η «Ρεβέκκα», η πρώτη και καλύτερη ταινία του Χίτσκοκ στο Χόλιγουντ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: «ΝΙΝΟΤΣΚΑ», ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΡΝΣΤ ΛΙΟΥΜΠΙΤΣ.

ΤΡΙΤΗ 3ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΙΣ 9.30 Μ.Μ., ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ταινίατου Άλφρεντ Χιτσκοκ «Ρεβέκκα», μάγεψε το κοινό της Κατερίνης. Η ταινία που αποτέλεσε την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Χιτσκοκ στο Χόλυγουντ, παρουσιάστηκε το 1940 και δίκαια απέσπασε τα παρατεταμένα και ενθουσιώδη χειροκροτήματα του κοινού της Κατερίνης. 

Σύμφωνο συνεργασίας με τη Μέριμνα Παιδιού και τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των ατόμων με Αναπηρίες Ν.Πιερίας

 

Δήμος Κατερίνης – ΣΒΑΚ

Μνημόνιο συνεργασίας συνυπέγαψαν ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμοςο πρόεδρος της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης Δημήτρης Καραπούλιος και ο Σπυρίδων Ίτσιος εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των ατόμων με Αναπηρίες Ν.Πιερίας, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στη διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Κατερίνης.

Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν Πιερίας - Συλλυπητήριο

 Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν Πιερίας και τα μέλη του, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια του μέλους μας και πρόεδρο της Ε.Δ της ΕΠΣ Πιερίας Ευθυμιάδη Δαμιανού για την απώλεια της μητέρας του, Βαρβάρας.

Καλό Παράδεισο, να ζήσετε και να την θυμάστε με τις καλύτερες των αναμνήσεων.

               Για το Δ.Σ

                 Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

               Κώστας Λαφατζής                Αντώνης Φωτιάδης

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας - Συλλυπητήριο

 


Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας εκφράζει τα θερμά της Συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Δαμιανού Ευθυμιάδη προέδρου της Επιτροπής Διαιτησία της ΕΠΣ, για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Ας είναι ελαφρύ, το χώμα που τη σκεπάζει.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

Αστέριος Κ. Τόκας           Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Η ΠΑΕ Πιερικός παρουσιάζει: ΠΥΞ ΛΑΞ Πέμπτη 19 Αυγούστου ώρα 21:30 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης

 Η ΠΑΕ Πιερικός παρουσιάζει:  ΠΥΞ ΛΑΞ

"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ TOUR 2021"

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι ΠΥΞ Λαξ έρχονται να μας θυμίσουν << Τι είναι αυτό που μας ενώνει>> και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Πέμπτη 19 Αυγούστου ώρα 21:30 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο www.ticketservices.gr και στα καταστήματα public

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Πρωταθλητής Εφήβων Μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ για το 2020-21 ο Βατανιακός

Στην Χρυσή Βίβλο του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ για το 2020-21 εγγράφηκε ως πρωταθλήτρια η ομάδα της Κατερίνης «ΑΕΚ Βατανιακός-Σάρισα». Η ομάδα του Πλάτωνα Χοτοκουρίδη συνέχισε την παράδοση των τελευταίων χρόνων, που θέλει το πρωτάθλημα εφήβων μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ να κερδίζετε από ομάδα της Κατερίνης.

Νάρτας και Καλαϊτζίδης επιστρέφουν στον Μακρύγιαλο!

Σημαντικές επιστροφές και προσθήκες στον Κεραυνό Μακρύγιαλο, οι Γιάννης Νάρτας και Βαγγέλης Καλαϊτζίδης.

Ο Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Τριάθλου ΤΡΙΑΣ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο

 

Ο Αθλητικός-Πολιτιστικός  Σύλλογος Τριάθλου ΤΡΙΑΣ  επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

Οικοξενάγηση «Τα Πουλιά του Πλατανόδασους Νεοκαισάρειας»

 

Ο Όμιλός μας διοργανώνει στις 01 Αυγούστου 2021 και ώρα 10:30 το πρωί, μια καινοτόμα και μοναδική διαδραστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.

Αφιερωμένο στον Δάσκαλο που έφυγε πρόσφατα, το παγκόσμιο μετάλλιο

 

Θερμή υποδοχή στον Κατερινωτη Παγκόσμιο πρωταθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης Ραφαήλ Γκίρνη στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Γονείς και φίλοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και η ΕΡΤ 3 και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί που τράβηξαν πλάνα από την έλευση του πρωταθλητή μας!!!

Ελπίς Ανδρομάχης - Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά παιχνίδια

 Ξεκινάει το Σάββατο 31 Ιουλίου η νέα αγωνιστική περίοδος  2021-2022 για την Ελπίς Ανδρομάχης, με την πρώτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 μμ.  , ενώ την Δευτέρα 2 Αυγούστου και ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρόνιας. 

Ο Στέφανος Συρανίδης νέος πρόεδρος στον Δία Δίου!

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/7/2021 και ώρα 12.00 μμ. στα γραφεία του συλλόγου, η προγραμματισμένη συνέλευση του Δ.Σ. του Δία Δίου για την κατανομή των δικαιωμάτων των μελών του οργανισμού,έπειτα από την εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουλίου.

Συλλυπητήριο Αιγινιακού - Ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια

 

Έως τώρα έχουν κλεισθεί τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια από τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ , ενόψει της νέας αγ. περιόδου 2021-22 :

Υπεύθυνος Τύπου ο Κώστας Παπαγεωργίου και φέτος στο Δία Δίου

Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπαγεωργίου ως Υπευθύνου Τύπου στο Γραφείο Τύπου της ομάδας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Cube - delivery τηλ. 23510 77900


Νικολάου Πλαστήρα 5, Κατερίνη
Tel.: 2351 077900

Κλιματιζόμενος χώρος – στη διάθεση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού – για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Στον κλιματιζόμενο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ – Αναπαύσεως 1, του Δήμου Κατερίνης μπορούν να καταφεύγουν οι δημότες και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άστεγοι κ.α.), για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή μας, τις επόμενες μέρες.

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Πιερίας

-Άνοιξε ο διάλογος για τη μεταφορά των λαϊκών αγορών της Κατερίνης

Με τον πρόεδρο και μέλη του Σωματείου παραγωγών λαϊκών αγορών Πιερίας, συναντήθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ανακοίνωση - Διακοπή υδροδότησης

Από την ΔΕΥΑ Κατερίνης ανακοινώνεται προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας, καθώς και σε τμήμα της Περίστασης και συγκεκριμένα πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Γιάννης Τρελλόπουλος: Δεν είμαστε σίγουροι άν θα ξεκινήσουμε (βίντεο)

 

Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Κατερίνης «Απαγορευτικές» οι προϋποθέσεις του Προεδρικού Διατάγματος

-Στις τέσσερις προσπάθειες διαγωνισμού και ανάθεσης που ξεκίνησαν από τον Φεβρουάριο του 2021, δεν υπήρξε ενδιαφέρον για το σύνολο των ναυαγοσωστικών πύργων του Δήμου Κατερίνης

Δέσμιος του Προεδρικού Διατάγματος Π.Δ. 71/2020που υπαγορεύει τους όρους και τις προϋποθέσεις ναυαγοσωστικής  κάλυψης των ακτών είναι ο Δήμος Κατερίνης, καθώς και μια σειρά ακόμη παραλιακών και νησιωτικών Δήμων της χώρας που πλέον αδυνατούν να βρουν εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Αγιασμό και έναρξη προετοιμασίας ο ΓΑΣ Σβορώνου (φωτο)



Ξεκίνησε χθές η προετοιμασία του ΓΑΣ Σβορώνου. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης με τους ποδοσφαιριστές του έκαναν την πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021, με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας και υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΑΕ Περίστασης: Βίον Ανθόσπαρτον στον προπονητή ακαδημιών Σούλη Παρασίδη

 

Την εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία παντρεύτηκε εχθές ο προπονητής των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Περίστασης, Σούλης Παρασίδης.

Αναγέννηση Κολινδρού: Ανακοίνωση λήξης συνεργασίας και έναρξη προετοιμασίας


Η διοίκηση της Αναγέννησης Κολινδρού, ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Παγγούρα, τον οποίο και ευχαριστεί για την συνεργασία.

Υποδέχθηκαν τον Κατερινιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή στο αεροδρόμιο! (φωτο)

 

Θερμή υποδοχή στον Παγκόσμιο πρωταθλητή Ραφαήλ Γκίρνη στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Γονείς και φίλοι υποδέχτηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή. 

«Να φωτιστεί η Ψυχή σου» - Η νέα δουλειά του δικού μας, Γιώργου Πάχου! (βίντεο)

 

«Να φωτιστεί η Ψυχή σου», έτσι λέγεται το δεύτερό μου τραγούδι, τίτλος «ευχή» για τους ανθρώπους που δεν είναι πια κοντά μας....

Δήμος Κατερίνης: Με ταχείς ρυθμούς οι διαδικασίες δημιουργίας οργανωμένου οικισμού προσωρινής μετεγκατάστασης των Ρομά


- Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον Γ.Γ.Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας

Την ικανοποίησή τους για την πρόοδο των διαδικασιών υλοποίησης του έργου κατασκευής 56 οικίσκων, για την κοινωνική ένταξη και τη διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών στέγασης των 330 περίπου Ρομά της Κατερίνης εξέφρασαν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στο Δημαρχείο Κατερίνης. 

Το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου παρουσιάζουν μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Καζαντζή


Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου – Ολύμπου θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο Λιτοχώρου, απευθείας από το Επταπύργιο σε live streaming, το αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της νέας γενιάς, τον Γιώργο Καζαντζή.

ΠΙΕΡΙΑ -Του έταξε πρόσληψη στο Δημόσιο και του απέσπασε 10.000 ευρώ

 

Χειροπέδες σε 54χρονη που παρίστανε συνταξιούχο εφοριακό

Το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ κατάφερε 54χρονη να αποσπάσει από 24χρονο, με την υπόσχεση ότι θα μεσολαβήσει για την πρόσληψη του σε δημόσιο φορέα.

ΠΙΕΡΙΑ - Πνίγηκε 82χρονος στο Βαρικό

 

Δύο θάνατοι και ένας τραυματισμός σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε θαλάσσιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.