Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Παύλο, είσαι ένας από εμάς! - Παλαίμαχοι Πιερικού και ΠΑΕ Πιερικός, τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Δήμου!

 

Υπό το ζεστό ήλιο της Θεσσαλονίκης, οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού, του Πανσερραϊκού, της Λαμία και του Πιερικού, όπως επίσης νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, παλιοί προπονητές, φίλοι του συλλόγου και του Παύλου, συνεργάτες και συγγενείς, και, φυσικά, η οικογένεια του Παύλου, όλοι συναντήθηκαν στο στάδιο του Μακεδονικού για το 1ο τουρνουά «Παύλος Δήμου», στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου.

Τραπέζι στον Πιερικό παρουσία Δημάρχου Κατερίνης και προέδρου ΠΑΕ Πιερικός (φωτο)

Τραπέζι σε όλο το δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός έγινε το βράδυ της Παρασκευής 25/6 και ήταν προσφορά του τεχνικού συμβούλου της Κατερινιώτικης ομάδας, Στέφανου Σκέντου.

Ελεύθερος από την Περίσταση ο Γιώργος Καταχιώτης - Η ευχαριστήρια δήλωση του προς την διοίκηση

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση και τους ανθρώπους της Περίστασης που μου έδωσαν την ευκαιρία στην φετινή πολύ σύντομη χρόνια -που τελείωσε άδοξα- να με εμπιστευτεί, έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με συμμάχους τα Πανεπιστήμια, τους Ακαδημαϊκούς προπονητές και τους νόμους

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Δεν είναι προπονητές.... 

Κι όμως, σε αυτό τον ισχυρισμό προέβη ο υφυπουργός αθλητισμού στη Βουλή σε μια  προσπάθεια να υποβαθμίσει κατά τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου το κύρος των Πανεπιστημίων φυσικής αγωγής.