Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΑΕ Καρίτσας - Τίτλοι τέλους για την διοίκηση Κουτρούπα

 

Πριν από τέσσερα χρόνια, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, αναλάβαμε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας του τόπου καταγωγής μας, της ομάδας, που αγαπήσαμε από μικροί, της Α.Ε. Καρίτσας. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, ένα ταξίδι, με όνειρα και φιλοδοξίες  να κάνουμε την ομάδα του χωριού μας γνωστή και έξω από τα στενά όρια του νομού μας και να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούσαμε.

Συνάντηση εργασίας του προέδρου της Λ.Ε. του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Αστέριος Μπουσνάκης: Ο σχεδιασμός μας, για τη δημιουργία δυναμικής προοπτικής εξέλιξης του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας συνεχίζεται

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, ο μήνας δε βγήκε αλλά ο Πιερικός εξοφλεί το προσωπικό του!

 

Την ώρα που πολλές ομάδες στην Football League αλλά και την Super League 2 δείχνουν να έχουν οικονομικές εκκρεμότητες μηνών με το προσωπικό τους, ο Πιερικός συνεχίζει να δείχνει με πράξεις, πως τίποτε δε μοιάζει πλέον με την ομάδα των τελευταίων ετών στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Στο ακροατήριο οι καταγγελίες του Δήμου Κατερίνης για τη ρύπανση της Περιφερειακής Τάφρου

Γιώργος Νταντάμης: Ο Δήμος δεν πρόκειται να μείνει αδιάφορος σε φαινόμενα υποβάθμισης του περιβάλλοντος

Παραδοσιακοί ήχοι κάτω από την πανσέληνο

 

Πανσέληνος στο πάρκο της Κατερίνης. Κι όταν έχει πανσέληνο, το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης τραγουδάει. Όσοι πιστοί προσέλθετε να τραγουδήσουμε παρέα

14 χρόνια "Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος" - Ανοιξε το σύστημα δηλώσεων συμμετοχής

 Άνοιξαν οι φόρμες συμμετοχής

Η πρώτη φύλαξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου

Η φύλαξη του Δάσους σήμερα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε! Γι´ αυτό πρέπει με κάθε τρόπο να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μιας πυρκαγιάς ξεκινώντας κυρίως από τους εαυτούς μας, διότι το 95% των δασικών καταστροφών οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Έξι ανανεώσεις στο ρόστερ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου

 

Ανανέωσε και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με έξι ποδοσφαιριστές απο τους κορυφαίους της περασμένης χρονιάς ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου:

Στην κοινότητα Μοσχοχωρίου ο Κώστας Κουκοδήμος

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

Συνάντηση με τον  Πρόεδρο Ευθύμιο Κατσαντώνη και τα μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Μοσχοχωρίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης,ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης.

Κράτησε Τσιώμη και Κούζα ο Βατανιακός

 Με Γιώργο Τσιώμη

Ο Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές του νομού μας τον Τσιώμη Γεώργιο!  

Συνεχίζει με την 25η Μαρτίου ο Γιώργος Οικονόμου


 Η ομάδα της 25ης Μαρτίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Οικονόμου 

Καλή χρονιά Γιώργο

Στις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα οι Ολύμπιοι Κατερίνης

 

Την Τρίτη θέση στην κατάταξη των ομάδων  του πανελλήνιου πρωταθλήματος  ανδρών πάλης στην άμμο όπου συμμετείχαν 200 αθλητές & αθλήτριες και έλαβε χώρα στην Παραλία Κατερίνης  beach bar aloha , κατέλαβε η ομάδα  Ολύμπιοι   Κατερίνης πίσω από την Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και τον Κρότωνα Κοζάνης.