Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Στη Νέα Ευκαρπία το Σάββατο για να τιμήσουν τον Παύλο Δήμου οι Παλαίμαχοι του Πιερικού! - Το πρόγραμμα

Ο Μακεδονικός υποδέχεται παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, της Λαμίας, του Πιερικού και του Λεβαδειακού στο στάδιο του το απόγευμα του Σαββάτου (26/06), σε μια μεγάλη γιορτή μνήμης του αγαπημένου μας Παύλου Δήμου, τον οποίο θυμόμαστε με χαμόγελο, χαμόγελο εμπνευσμένο από το δικό του.

Παρεμβάσεις επέκτασης δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης στην περιοχή του Σιδ. Σταθμού Κατερίνης

Εργασίες επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης και ύδρευσης εκτελούνται από συνεργεία της ΔΕΥΑ Κατερίνης στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Με Δημήτρη Παυλίδη το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου!

 Ανακοινώνουμε με ικανοποίηση και χαρά, την συμφωνία συνεργασίας μας με τον τεχνικό Δημήτρη Παυλίδη, ο ποίος θα αναλάβει το πόστο του γυμναστή στην ομάδα μας.

Δήμος Κατερίνης: Κλιματιζόμενος χώρος - στη διάθεση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού - για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Στον κλιματιζόμενο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ – Αναπαύσεως 1, του Δήμου Κατερίνης μπορούν να καταφεύγουν οι δημότες και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άστεγοι κ.α.), για την αντιμετώπιση των συνθηκών καύσωνα που, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης υψηλών θερμοκρασιών της Ε.Μ.Υ. πρόκειται να επικρατήσουν στην περιοχή μας. 

PLAYZONE 2021 Summer CUP - Ευχαριστήριο στους χορηγούς


Ευχαριστούμε πολύ όλους τους χορηγούς 
και ιδιαίτερα τον κύριο Συμεωνίδη 
που βοήθησαν για την υλοποίηση του τουρνουά!

Η ιστορική κληρονομιά της Κατερίνης, η μεγάλη γέφυρα που την ενώνει με λαούς και πολιτισμούς

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. 

Με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Μαρίας Τερζίδου, καθώς και του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Γιώργου Τσιαλού, που εκπροσωπούσαν τον Δήμο Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε διήμερη διάσκεψη στην Ανάπα της Ρωσίας με θέμα: «Ιστορική και Πολιτιστική Κληρονομιά, η εγγύηση αειφόρου ανάπτυξης των Πόλεων Αρχαίας Κληρονομιάς».

Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Tην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας Μαρία Συρεγγέλα, υποδέχτηκε την Τρίτη 22 Ιουνίου στο γραφείο της, στο κτίριο της Π.Ε. Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.   

Δήμος Κατερίνης: «Ευκαιρίες χρηματοδότησης για τους πολιτιστικούς φορείς της Πιερίας. Το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη και τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας»

-Διαδικτυακή εκδήλωση για τους πολιτιστικούς φορείς & κάθε ενδιαφερόμενο

Ο Δήμος Κατερίνης, ο Οργανισμός  Παιδείας,  Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Πρόνοιας  του Δήμου Κατερίνης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης  σε συνεργασία με το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας, που υπάγεται στο Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, στις 10.00 π.μ. διαδικτυακή εκδήλωση(webinar) με τίτλο: «Ευκαιρίες χρηματοδότησης για τους πολιτιστικούς φορείς της Πιερίας.

Προβολή δύο ταινιών για τα 80χρονα από την επίθεση της Ναζιστικής Γερμανίας εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης

 ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΟΒ»

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΟΠΠΑΠ)

Με αφορμή τη συμπλήρωση ογδόντα χρόνων από την επίθεση της Ναζιστικής Γερμανίας εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης (22/6/1941 - 22/6/2021), στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου «Μπαρμπαρόσα» που παραβίαζε το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο, το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού «Άντον Τσέχοβ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Δήμου Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ) πραγματοποίησε δύο βραδινές προβολές κινηματογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους, με δωρεάν είσοδο.