Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ανανέωσαν και παρέμειναν τρείς στην Αναγέννηση Κολινδρού

 

Τάσος Μπουρανής, Δαυίδ Κοσμίδης και Γιώργος Ματζουράκης, ανανέωσαν με τα "τσακάλια" και θα συνεχίσουν και φέτος να φοράνε την φανέλα της Αναγέννησης Κολινδρού.

Προγραμματίζονται ημερίδες ευαισθητοποίησης αιρετών και υπαλλήλων για τη σεξουαλική παρενόχληση και τη γυναικεία συμμετοχή στα κοινά

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Ημερίδες που θα αφορούν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση γύρω από τη σεξουαλική παρενόχληση αλλά και την ενίσχυση της γυναικείας συμμετοχής στα κοινά και πιο συγκεκριμένα στην Αυτοδιοίκηση, ετοιμάζονταιαπό την Επιτροπή Ισότητας της ΚΕΔΕ. Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο ενημέρωσης Προέδρων Δημοτικών Επιτροπών Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. 

Ανακοίνωση Δήμου Δίου-Ολύμπου για τον καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων

 

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, στο πλαίσιο της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, (1η Μαΐου έως 31η Οκτωβρίου 2021), σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1.26., αρ. 94 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87 Α’) και της υπ’ αρ. 9/2021 Πυροσβεστικής διάταξης, καλεί τους ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές, των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων,

Συναντήσεις με τα συμβούλια Κοινοτήτων Νεοκαισάρειας και Σβορώνου ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

Διαδοχικές συναντήσεις με τα συμβούλια Κοινοτήτων Νεοκαισάρειας και Σβορώνου είχε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Στις συναντήσεις πήραν μέρος επίσης, οι Αντιδήμαρχοι  Γ. Νταντάμης, Γ.Κυριακίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Γ. Συμεωνίδης  ο Δημοτικός Σύμβουλος Θ. Μπαρμπαγεωργόπουλος,  και ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.

Αρτοποιήματα - ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ! Στην Πλατεία Δημαρχείου!

 

Βατανιακός - Ανανέωσε με τρείς

 

Ο Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τσαγκαράκη Δημήτρη ο οποίος είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια!  

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 

Την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Νίκος Δούκας, που συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, μετά από πρόσκλησή της, την Τρίτη 15 Ιουνίου και προήδρευσε στη συνάντηση εργασίας, που ακολούθησε, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πιερίας, με την παρουσία τοπικών φορέων, εκπροσώπων αγροτικών συνεταιρισμών, συλλόγων και ενώσεων της Πιερίας, για σειρά ζητημάτων, που αφορούν τους αγρότες της περιοχής μετά τις πρόσφατες καταστροφικές χαλαζοπτώσεις στην Πιερία. 

Εκπαιδευτικές Παρουσιάσεις στο Δ.ΙΕΚ Κατερίνης – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης ανταποκρινόμενο σε αιτήματα του Δ.ΙΕΚ Κατερίνης, υλοποίησε εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Δασικής Προστασίας» και «Συνοδός Βουνού».

25η Μαρτίου - Παρέμειναν ακόμη τρείς για τη νέα περίοδο

 

Κώστας Χαρτοματζίδης, Γιώργος και Αλέξανδρος Παυλίδης, θα φορέσουν και φέτος τη φανέλα της Κατερινιώτικης ομάδας μετά την επιθυμία των δυο πλευρών να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους.

PLAYZONE CUP 2021 - Τουρνουά 7Χ7

Δημήτρης Παυλίδης: Αποχωρώ απο την ομάδα και εύχομαι καλή συνέχεια

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την φετινή συνεργασία τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και την διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας.