Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ετοιμάζεται ο φάκελος συμμετοχής στην SL2. Τα καλύτερα έρχονται!

 Η Διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν στους φιλάθλους του ιστορικού μας συλλόγου, ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για τη συμμετοχή της ομάδας μας στην SL2. 

Δήμος Κατερίνης - Αντιδημαρχία Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας Παρεμβάσεις στην πόλη & σε παραλιακές περιοχές

Σειρά παρεμβάσεων για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, καθώς και αποκατάστασης υποδομών που επλήγησαν από καιρικά φαινόμενα, εκτελεί η αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας. Παράλληλα, προγραμματίζονται και παρεμβάσεις αποκατάστασης σε σημεία του οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου.

Τεχνικές παρεμβάσεις τοποθέτησης ιστών φωτισμού οδών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Αυτοψία σε τεχνικές παρεμβάσεις εγκατάστασης ιστών φωτισμού οδών, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στην 4η επαρχιακή οδό προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ,διενήργησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης.

Super League 2 - Σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου για Πιερικό στη νέα κατηγορία!

 

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφασίστηκε η έναρξη της SL2 στις 12 Σεπτεμβρίου. Στόχος να είναι άπαντες εμβολιασμένοι (ποδοσφαιριστές και προπονητικά επιτελεία).

Συνάντηση με τοπικό συμβούλιο Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Συνάντηση με το τοπικό συμβούλιο Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γ. Κυριακίδη.

Προβολή της Κατερίνης μέσα και από δημοσιογραφικά ταξίδια οινικού και γαστρονομικού τουρισμού

Ο οινικός και γαστρονομικός τουρισμός ήταν το κεντρικό θέμα του δημοσιογραφικού ταξιδιού που διοργάνωσε ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την εταιρεία WiseRam, η οποία είναι Σύμβουλος του Δήμου για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Δίας Δίου - Ευχαριστήριο, Γενική Συνέλευση και Εκλογές

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Δία Δίου με το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας 2020-2021 θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να τελειώσει η ομάδα μας αξιοπρεπέστατα το πρωτάθλημα, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που ζήσαμε φέτος λόγω του κορονοΐού.