Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Λύση συνεργασίας με Μπαζάκο, Βλάχο, Σταλίκα

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Μπαζάκο και τον γυμναστή Δημήτρη Βλάχο.

Teqball - Συνάντηση με Μανώλη Κολυμπάδη και γενικό γραμματέα FITEQ Marius Vizer

Το Teqball επινοήθηκε πριν από 10 χρόνια στην Ουγγαρία. Αρχικά ο σκοπός του ήταν η προπόνηση των ποδοσφαιριστών αφού μέσα σε λίγα λεπτά έρχονται πάρα πολλές φορές σε επαφή με την μπάλα βελτιώνονται στο κοντρόλ, στην πάσα και στις γρήγορες αποφάσεις.

Επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο Κατερίνης 1,2 εκατομμύρια ευρώ για ληξιπρόθεσμα χρέη

Με 1.200.655 ευρώ επιχορηγείται ο Δήμος Κατερίνης μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Δήμος Κατερίνης: Διακοπή κυκλοφορίας στον κυκλικό κόμβο της Περίστασης

Από τις Αντιδημαρχίες Κοινοτήτων -  Αυτεπιστασίας & Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, ανακοινώνεται,ότι, αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα,θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ύψος του κυκλικού κόμβου στην Περίσταση.

Συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Βρίας και Ρητίνης ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΒΡΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΤΙΝΗΣ

Διαδοχικές συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Βρίας και Ρητίνης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Βασίλης Κατσάρας: Εις το επανιδείν

 

"Θα ήθελα και εγώ απο την πλευρά μου να ευχαριστήσω την ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραιμιδίου για την χρονιά που μας πέρασε σε μια αρκετά πετυχημένη για το σύλλογο αγωνιστική περίοδο.

250.000 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία

Τη χρηματοδότηση με το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00€),  για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας», εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης,από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Δήμος Κατερίνης: «Ευκαιρίες χρηματοδότησης για τους πολιτιστικούς φορείς της Πιερίας. Το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη και τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας»

-Διαδικτυακή εκδήλωση για τους πολιτιστικούς φορείς & κάθε ενδιαφερόμενο
Ο Δήμος Κατερίνης, ο Οργανισμός  Παιδείας,  Πολιτισμού,  Αθλητισμού και Πρόνοιας  του Δήμου Κατερίνης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης  σε συνεργασία με το Γραφείο Δημιουργική Ευρώπη Ελλάδας, που υπάγεται στο Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, διοργανώνουν τηνΠαρασκευή 25 Ιουνίου 2021, στις 10.00 π.μ. διαδικτυακή εκδήλωση(webinar) με τίτλο: «Ευκαιρίες χρηματοδότησης για τους πολιτιστικούς φορείς της Πιερίας. Το Πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη και τα Διακρατικά Σχέδια Συνεργασίας».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Η πρωταθλήτρια Χριστίνα Μόσχη, 2η πίσω απο την Κορακάκη και φοιτήτρια Ιατρικής Σχολής Λάρισας!

 

Η Χριστίνα Μόσχη είναι το Νο. 2 στη σκοποβολή στην Ελλάδα, πίσω από την ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη και μιλά στο «ΦΩΣ» για το μέλλον της αλλά και το δίλημμα που αντιμετωπίζει έχοντας περάσει στην Ιατρική Σχολή της Λάρισας.

Τα παιδιά δίνουν το παράδειγμα - Καθαρισμός των ακτών από το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κατερίνης

Δράση ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών, στη διάρκεια της οποίας έγινε καθαρισμός των ακτών υλοποίησε το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Κατερίνης.

Εκεί που τα Όνειρα Ανθίζουν – Live Concert – ΣΟΝΕ

 

Κυριακή 27 Ιουνίου – Θέατρο Κήπου (Θεσσαλονίκη) / Ώρα: 20.30

- Εναρκτήρια Φιλανθρωπική Συναυλία Εορτασμού 10 χρόνων από την ίδρυση της ΣΟΝΕ

Διοργάνωση Λέσχη LIONS Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

Η νέα διοίκηση της Εστίας Πιερίδων Μουσών

ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ – ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

   Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Μ όπως προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην έδρα του συλλόγου, Πλατεία Πολιτισμού 1, στην Κατερίνη, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021.  

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης &του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας με τον Υφυπουργό Υποδομών

Συνάντηση με τον υφυπουργό Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Κεφαλογιάννη είχε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας Στέργιος Μπουσνάκης.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Ανακοίνωσε λύση συνεργασίας με 6 παίκτες

Τη λύση συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές του ανακοίνωσε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου:

ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ Αρτοπωλείο - Απο το 1972

Η διαμαρτυρία του Πιερικού για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης - Ανακοίνωση


 

Διαμαρτυρία ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Πιερικός αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Δεν είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή σαν Πιερικός αυτές τις εναντίον μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία  χαρακτηρίζουν τον ιστορικό σύλλογο που εκπροσωπούμε.