Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Πιερικός-ΑΕΠ Κοζάνης 1-1 Του στέρησε τη νίκη η διαιτησία (βίντεο)

 

Μια ανατροπή στον Δεμηρτζόγλου, η κόκκινη που δεν δόθηκε στην ...καρατιά που δέθηκε ο Κουκοδήμος και το γκολ που λανθασμένα ακυρώθηκε λίγο πρίν τη λήξη και πέτυχε ο Μπουόλι, είναι 3 φάσεις για τις οποίες "φωνάζει" η ομάδα της Πιερίας.

Μήνυμα Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2021

Αγαπητοί μαθητές μας

Καλείστε να δώσετε την πρώτη σημαντική μάχη της ζωής σας. Της ζωής που δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την επιτυχία ή την αποτυχία σ΄ ένα βωμό εξετάσεων.

Προσθήκη της προσωνυμίας «Δημήτρης Κυριακού» στη μετονομασία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

- Καταρχήν απόφαση για τη μετονομασία θα κληθεί να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο

- Σχετική ομόφωνη απόφαση έλαβε ήδη ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου

Με στόχο να τιμήσει και να αναδείξει το πολύπλευρο πολιτιστικό-εκπαιδευτικό έργο του αείμνηστου διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Δημήτρη Κυριακού, μέσω του οποίου «κέρδισε» ευρεία αναγνώριση και να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του, τις διαδικασίες να λάβει το Σχολείο, το όνομά του δρομολογεί ο Δήμος Κατερίνης.

Κατασκήνωση στην πόλη - Όαση διεξόδου, δημιουργικής απασχόλησης και δράσης

 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως για τους νέους, διοργανώνεται κατά τους θερινούς μήνες εκτός των κατασκηνώσεων, η δράση ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Ένα πρόγραμμα που αποτελεί συνέχεια του κατηχητικού έργου της Εκκλησίας μας αλλά συνάμα μια όαση διεξόδου, δημιουργικής απασχόλησης και δράσης για τα παιδιά μας. 

Συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Μοσχοποτάμου και Ελατοχωρίου ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος


 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ

Διαδοχικές συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Μοσχοποτάμου και Ελατοχωρίου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ευχαριστήρια επιστολή του Γιάννη Πούλιου προς τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για την καθιέρωση της η 2ας Απριλίου, ως ημέρας τοπικής αργίας σε ανάμνηση της μάχης της Μηλιάς το 1822

 

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Ως Μηλιώτης και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κάτω Μηλιάς “ Οι Λαζαίοι” και με την ιδιότητα του φιλολόγου με ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τοπική ιστορία και την παράδοση θέλω να δηλώσω τη χαρά μου και να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Rapid tests αύριο Τρίτη 15/06 στην πλατεία Λεπτοκαρυάς και το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην πλατεία της Λεπτοκαρυάς και το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 15 Iουνίου 2021 rapid tests (έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19) από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ Πιερίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης και του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ με την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας που διαχειρίζεται ο Δήμος Κατερίνης, συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου και του προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΚ Στέργιου Μπουσνάκη, με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΚ Πέτρος Διαμαντής.

Πιερικός - Κοζάνη 1-1: Εικόνες απο τις κερκίδες του Ά ΔΑΚ (φωτο)