Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ανανεώσεις στον Πιερικό - Συνεχίζουν 20 παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό ΠΑΕ!

 

Ξεκίνησε η διαδικασία προγραμματισμού και σχεδιασμού της επόμενης ημέρας που θα βρεί τον Πιερικό στην SL2.

MY MAXPET SHOP - Το κατάστημα της 7ης Μεραρχίας 39!

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας εφιστά την προσοχή των πολιτών για την αντιμετώπιση των έντονων θερμοκρασιακών καιρικών φαινομένων


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

«Άμεση προτεραιότητα είναι να προστατευτεί ο πληθυσμός της ΠΙΕΡΙΑΣ, από τον καύσωνα που καταγράφεται στην περιοχή μας».

Βράβευση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη στήριξή της στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών και μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης βράβευσε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς της και της αμέριστης στήριξής της στο Σχολείο.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης

Συνάντηση με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Φωτεινών και Αγίου Δημητρίου

Με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Φωτεινών και Αγίου Δημητρίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης.

Απο Δευτέρα 05/07 θα λειτουργεί το τμήμα κοινού στο κολυμβητήριο του Β΄ΔΑΚ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/7/2021 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Β΄ΔΑΚ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου

 

Πολιτιστικές προτάσεις για όμορφες βραδιές στην Κατερίνη της Τέχνης και του Πολιτισμού περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν το χρονικό διάστημα 01 Ιουλίου έως 12 Σεπτεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης. 

Παραχώρηση μηχανήματος έργου από το Γενικό Νοσοκομείο στον Δήμο Κατερίνης

- Το όχημα τύπου UNIMOC θα ενισχύσει τον στόλο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης

Στην ενίσχυση των υποδομών, των μηχανημάτων έργου και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης αναμένεται να συμβάλει το όχημα MERCEDES BENZ UNIMOC, το οποίο παραχωρείται κατά χρήση στον Δήμο από τον Ψυχιατρικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Ξεκινά η λειτουργία του Θερινού Σχολείου εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας σε προσφυγόπουλα

Μια πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, του αρχαιότερου σχολείου της Ευρώπης, Athené Luxembourg και του συλλόγου Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο της Γερμανίας.

Το συγκινητικό "αντίο" του Μίμη Μπενίσκου - Έκλεισε την καριέρα του στον Πιερικό ο μεγάλος επιθετικός (βίντεο)

Ο Μίμης Μπενίσκος είχε πάρει την απόφαση του.

ΕΛ.Π.ΠΙ.: Καλοκαίρι 2021 μένουμε ΠΙΕΡΙΑ !

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

1)ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 2)ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

 3) ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

 ...και αυτό το καλοκαίρι συνεχίζουμε ασφαλώς σε ΟΛΗ την ΠΙΕΡΙΑ ! Με απόλυτη ασφάλεια από την Παραλία της Κατερίνης μέχρι την ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος τον Μύτικα –και δεν υπερβάλουμε καθόλου!

PLAYZONE 2021 - Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ημέρας

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Πρωταθλητής Ελλάδος στην πάλη ο Γκίρνης των Ολύμπιων Κατερίνης

 Στην βαριά κατηγορία των 110 κιλών παίδων ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος ο Γκιρνης Ραφαήλ στο κλειστό γυμναστήριο των Ποροιων N.Σερρών

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΙΤΟΥ

5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης - «Όλοι μαζί μπορούμε – Ο αθλητισμός μας ενώνει»

Το 5oΔημοτικό Σχολείο Κατερίνης στέλνει μήνυμα αγάπης, φιλίας, ελπίδας και αισιοδοξίας από την Κατερίνη και την Πιερία μέσα από την δράση του

Νέοι ιδιοκτήτες του 4άστερου Tosca Beach Hotel οι Κατερινιώτες επιχειρηματίες Διονύσης Πριόνας, Βασίλης Πριόνας και Αθανάσιος Οικονομίκος

 Μία νέα ξενοδοχειακή αλυσίδα που υποστηρίζεται από Κατερινιώτες επιχειρηματίες, γεννιέται, με την πρόκληση αυτής της καινούργιας προσπάθειας στο χώρο της Φιλοξενίας να έχει αναλάβει ο Χρίστος Ζαγγογιάννης, ο άνθρωπος που είχε στήσει τα Bomo Hotels και γράφει πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο. 

PLAYZONE 2021 - Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής και το πρόγραμμα

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Καλοκαίρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Αυτό το καλοκαίρι όλα αρχίζουν αλλιώς! Με σκοπό την προαγωγή της φιλαναγνωσίας και την ευαισθητοποίηση των μικρών της φίλων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ο ενεργός αυτός πολιτιστικός και εκπαιδευτικός οργανισμός, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και οργανώνει – υλοποιεί, έναν κύκλο επιμορφωτικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Στην Αναγέννηση Κολινδρού Λαδάς και Πρασσάς

 

Συνεχίζουν οι Διαμαντής Λαδάς και Γιώργος Πρασσάς στην Αναγέννηση Κολινδρού.

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/6)

 

Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον, τα δύο παιχνίδια για τη φάση των 16 του Euro 2020 και ο τρίτος τελικός της Ανατολής ανάμεσα στους Μπακς και τους Χοκς στο ΝΒΑ, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Στην Κόψη των Αετών» του αθλητικού τριημέρου «Olympus Marathon»

Στον αγώνα δρόμου ορεινού τρεξίματος «Στην Κόψη των Αετών» πήρε μέρος ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Πρόκειται για τον αγώνα με τον οποίο κλείνει το μεγάλο αθλητικό τριήμερο στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, που ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Ιουνίου με τον αγώνα δρόμου ορεινού τρεξίματος «Olympus Vertical» 4,25 χλμ, και συνεχίστηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 με τον Διεθνή Μαραθώνιο Ορεινού Τρεξίματος «Olympus Marathon» 44 χλμ, με σημείο εκκίνησης τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου και σημείο τερματισμού το πάρκο Λιτοχώρου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ του Δημάρχου Κατερίνης για τις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών της Ελληνορωμαϊκής πάλης του Αρχέλαου Κατερίνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τη διοίκηση, τους προπονητές, τους αθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης του Αρχέλαου Κατερίνης, για τις σημαντικές διακρίσεις τους και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ομαδικό, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων, το οποίο διεξήχθη στις Σέρρες (Κάτω Πορόια).

Αρχέλαος Πάλη - Πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων- Κορασίδων 2021

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αρχέλαος Κατερίνης στο 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων- Κορασίδων 2021

Ιερά Πανήγυρις και Υποδοχή Ιερών Λειψάνων Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Άγιο Αθανάσιο

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ για όλα τα ...γούστα!




PLAYZONE 2021 Summer Cup: Οι ομάδες των 2 ομίλων και το πρόγραμμα


Ματσάρα στο Βόλο, ξύπνησε στο 2ο μέρος ο Πιερικός υπό το βλέμμα του Κώστα Κουκοδήμου! (φωτο)

Ισόπαλο 3-3 το παιχνίδι της Νεάπολης στο Βόλο, με τον Πιερικό να καταφέρνει στο τέλος να παίρνει τον βαθμό απο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Βόλου και να διεκδικεί ακόμη και τη νίκη, αν και βρέθηκε να χάνει 3-1 στο 51ο λεπτό.

Football League (Βορράς): Τα αποτελέσματα της αυλαίας και η τελική βαθμολογία - Έπεσαν ΑΕΠ Κοζάνης και Απόλλων Πόντου

Τα αποτελέσματα της 18ης - τελευταίας αγωνιστικής   

Το πρόγραμμα των παραστάσεων του 50ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2021

  Μετά από εισήγηση της καλλιτεχνικής επιτροπής του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.), το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ενέκρινε και γνωστοποιεί το πρόγραμμα των παραστάσεων του 50ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2021.

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης- Κωπηλασία

Στο Προπονητικό Κοινόβιο εφήβων/νεανίδων ενόψει των προκρίσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κλήθηκαν και αναχωρούν αύριο 27/06/2021 οι φερέλπιδες αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κετσιτζόγλου Γεώργιος, Φοροζίδης Παναγιώτης και Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα.

Η αποστολή του Πιερικού για το παιχνίδι της αυλαίας στο Βόλο

 

Το μεσημέρι της Κυριακής 27/6 αναχωρεί ο Πιερικός για τη Νεάπολη του Βόλου, με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Παύλο, είσαι ένας από εμάς! - Παλαίμαχοι Πιερικού και ΠΑΕ Πιερικός, τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Δήμου!

 

Υπό το ζεστό ήλιο της Θεσσαλονίκης, οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού, του Πανσερραϊκού, της Λαμία και του Πιερικού, όπως επίσης νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού, παλιοί προπονητές, φίλοι του συλλόγου και του Παύλου, συνεργάτες και συγγενείς, και, φυσικά, η οικογένεια του Παύλου, όλοι συναντήθηκαν στο στάδιο του Μακεδονικού για το 1ο τουρνουά «Παύλος Δήμου», στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου.

Τραπέζι στον Πιερικό παρουσία Δημάρχου Κατερίνης και προέδρου ΠΑΕ Πιερικός (φωτο)

Τραπέζι σε όλο το δυναμικό της ΠΑΕ Πιερικός έγινε το βράδυ της Παρασκευής 25/6 και ήταν προσφορά του τεχνικού συμβούλου της Κατερινιώτικης ομάδας, Στέφανου Σκέντου.

Ελεύθερος από την Περίσταση ο Γιώργος Καταχιώτης - Η ευχαριστήρια δήλωση του προς την διοίκηση

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση και τους ανθρώπους της Περίστασης που μου έδωσαν την ευκαιρία στην φετινή πολύ σύντομη χρόνια -που τελείωσε άδοξα- να με εμπιστευτεί, έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με συμμάχους τα Πανεπιστήμια, τους Ακαδημαϊκούς προπονητές και τους νόμους

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Δεν είναι προπονητές.... 

Κι όμως, σε αυτό τον ισχυρισμό προέβη ο υφυπουργός αθλητισμού στη Βουλή σε μια  προσπάθεια να υποβαθμίσει κατά τη διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου το κύρος των Πανεπιστημίων φυσικής αγωγής. 

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης Ημερίδα για τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για επαγγελματίες του τουρισμού

Τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα στις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, ήταν το θέμα διαδικτυακής ημερίδας που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας και την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.

PLAYZONE 2021 Summer Cup - Το παιχνίδι αρχίζει!!

 

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες του τουρνουά να περάσουν απο τα Playzone να παραλάβουν τις μπλούζες τους και να τακτοποιήσουν το οικονομικό κομμάτι.

Ημερομηνία έναρξης 28/6 ημέρα Δευτέρα

Το πρόγραμμα θα βγεί Σάββατο βράδυ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ - Παίξε με την τύχη σου!


Δήμος Κατερίνης: Ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για τον καθαρισμό οικοπέδων

Στη διάρκεια και της φετινής αντιπυρικής περιόδου (έως τις 31/10/2021), ο Δήμος Κατερίνης καλεί του δημότες που είναι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, να τους καθαρίσουν από χόρτα, άχρηστα υλικά, σκουπίδια, καθώς αποτελούν εστίες εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Το επετειακό συνέδριο «100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΧΕΠΑ» στην Πιερία


  Στο νησί των Φαιάκων πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Ιουνίου 2021 το 22ο Εθνικό Συνέδριο της Περιφέρειας Ελλάδος AHEPA DISTRICT-25, με τη συμμετοχή συνέδρων από τα Ελληνικά τμήματα.

Ανανεώσεων συνέχεια στο Νέο Κεραμίδι!

Συνεχίζουμε με χαρά τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στο ρόστερ μας και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. 

Με Χρήστο Λαζαρίδη ξανά ο Βατανιακός

 

Ο Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας τον Λαζαρίδη Χρήστο!

Να σας ζήσει Νέστορα!

 H Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κωτσιόπουλο Νέστορα, για τη γέννηση του πρωτότοκου υιού του.

Με Χάρη Γεωργιάδη και φέτος η Ελπίς Ανδρομάχης

 

Η Ελπίς Ανδρομάχης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παραμένει στην ομάδα και ανανεώνει τη συνεργασία του για άλλη μία χρονιά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Χάρης Γεωργιάδης. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Ο Βουρνέλης απο την ΕΠΣ Μακεδονίας σφυρίζει στον Βόλο τον Πιερικό

Κυριακή 27/6 – 17:00

Βόρειος όμιλος

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΑΕ Καρίτσας - Τίτλοι τέλους για την διοίκηση Κουτρούπα

 

Πριν από τέσσερα χρόνια, με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, αναλάβαμε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας του τόπου καταγωγής μας, της ομάδας, που αγαπήσαμε από μικροί, της Α.Ε. Καρίτσας. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, ένα ταξίδι, με όνειρα και φιλοδοξίες  να κάνουμε την ομάδα του χωριού μας γνωστή και έξω από τα στενά όρια του νομού μας και να φτάσουμε όσο υψηλότερα μπορούσαμε.