Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη 34χρονος Κοσοβάρος που διέρρηξε ATM στην Πιερία

 

Δυο Κοσοβάροι, διέρρηξαν τραπεζικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) που ήταν εγκαταστημένο σε κοινοτικό κατάστημα στην περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 127.400 ευρώ.

Βατανιακός - Συνεχίζει με Σπύρο Μακράκη

 Ο Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές του νομού μας τον      Μακράκη Σπύρο! 

Αναγέννηση Κολινδρού και Σάκης Παγγούρας συνεχίζουν μαζί!

 

Όπως έκλεισε η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος, έτσι θα βρεί και πάλι την Αναγέννηση Κολινδρού και τον Σάκη Παγγούρα, με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους και να συνεχίζουν μαζί και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Προετοιμασία για το 50ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2021

50ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2021

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  Συμπληρώνει φέτος πενήντα χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα, το Φεστιβάλ Ολύμπου. Σημαδιακή η χρονιά για τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο), ο οποίος εκ των πραγμάτων επιθυμεί και θα προσδώσει τον αναλογούντα πανηγυρικό χαρακτήρα στον θεσμό που εκφράζει πολιτιστικά την Πιερία και όχι μόνο.

Ιερά Παράκληση για τους μαθητές - Κυριακή (13/6, 21.00΄)

 Η Tοπική μας Εκκλησία ως φιλόστοργος μητέρα αυτές τις ημέρες στέκεται και προσεύχεται για όλα τα παιδιά που καλούνται να εξεταστούν και να τους δώσει τα πνευματικά εφόδια αλλά και τη δύναμη για τον αγώνα τους.

ΧρήστοςΤασχουνίδης: Είχα μονόπλευρη ενημέρωση - Ανακαλώ όποια υποψία κακοδιαχείρισης είχα σχηματίσει

Σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχα με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, με την θεσμική ιδιότητα του εκλεγμένου μέλους του  Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), συζητήσαμε τις δράσεις για την νέα αγωνιστική χρονιά με στόχο την αναβάθμιση της πετοσφαίρισης στον Νομό.