Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021

BOOT CAMP Fitness Studio - Το πρόγραμμα της εβδομάδας


Αυτό είναι αναλυτικά το καινούργιο πρόγραμμα που ισχύει από Δευτέρα 31/05. 
•Λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λήψης των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού & για τη διατήρηση των  αποστάσεων μεταξύ μας, τροποποιήσαμε τη διαδικασία που απαιτείται για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στα ομαδικά μας προγράμματα. 

*θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν χρειάζεται να ακολουθείτε κάθε φορά την ίδια διαδικασία, καθώς τα στοιχεία σας αποθηκεύονται αυτόματα στη μνήμη της συσκευής σας.
•Σας ενημερώνουμε, επίσης, πως με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, και όπως άλλωστε σας είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στην παράταση των συνδρομών σας.

⚠️ Η έναρξη όλων των συνδρομών ανεξαιρέτως είναι στις 31/5.
•Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας μπορείτε να καλέσετε στο 2351 037939 ή να επισκεφθείτε το χώρο μας και να ενημερωθείτε από τη reception.
Μετράμε αντίστροφα μέχρι να ξανα ξεκινήσουμε, παρέα, το ταξίδι προς την ευεξία, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Stay tuned for more 
•Bootcamp Fitness Studio•
☎️ 2351 037939 
📍7ης Μεραρχίας 26

Τρεις περιοχές της Πιερίας εντάσσονται στις «Λευκές περιοχές»

 Τρεις περιοχές της Πιερίας εντάσσονται στις  «Λευκές περιοχές» Περιοχές για την εξασφάλιση της πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης  στα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας». Πρόκειται για τη Νεοκαισάρεια, το Μοσχοχώρι και τη Φτέρη .

Άστατος και την Πέμπτη - Πού θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες

 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Άστατος θα είναι ο καιρός και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά,  τα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη κυρίως τις μεσημβρινές ώρες.

Ψησταριά - Κοτόπουλα & Μαγειρεμένο σπιτικό φαγητό "ΛΕΩΝΙΔΑΣ"

Football League - Με τον 17χρονο Γιώργο Κουκοδήμο η καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής

 

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους παίκτες που ξεχώρισαν από την 15η αγωνιστική της Football League.

Τον Αρωνά επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΩΝΑ

Τον Αρωνά, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που οργανώνονται σε όλες τις τοπικές κοινότητες επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από από τους Αντιδημάρχους Γ.Νταντάμη, Γ.Κυριακίδη, τον δημοτικό σύμβουλο Θ.Μπαρμπαγεωργόπουλο και τον Γ.Γραμματέα του Δήμου Κ.Λιακόπουλο.